iPhone 5 е с 4" дисплей, корпус от алуминий и стъкло и LTE възможности
Re: iPhone 5 има 4
Малко се бъркаш колега!Айфон 4 е със А4 процесор,Аифон 4с е със А5 процесор а Айпад 3 е със А5х процесор!!!
(coffee) грешка съм.... посипвам си главата с пепел...
-
- Регистриран: 16 юли 2007, 12:16
Браво,
справили са се много добре. Ще се почудя известно време между WP и iPhone.(woo)
справили са се много добре. Ще се почудя известно време между WP и iPhone.(woo)
Да бе, техническо чудо - цели 185 грама пластмаса, срещу 114 грама на iPhone 5 с unibody корпус от CNC фрезован алуминий. S4 Plus в нокията е първият Krait и е доста "назат с матрияла" спрямо пълноформатен A-15. Харчи и повече ток поради липсата на HKMG.
PS.
Да не си вземеш само WP7 телефон, че тука колегите ги рекламират и може да стане сакатлък.
PS.
Да не си вземеш само WP7 телефон, че тука колегите ги рекламират и може да стане сакатлък.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Не всички. LG Optimus G излезе преди iPhone, а е близко по характеристики. [/Quote]
Така е, мисля че iPhone 5 и Optimus G ще бъдат наи-мощните телефони за годината. Най-вероятно iPhone-а ще дръпне повече от G-то, заради по-оптимизираната OS. Във всеки случай и двата телефона ще са уникални (yes) Много ми е интересно как се чувстват от Nokia с тяхната Lumia 920, обявена преди няколко дни и ползваща MSM8960 и Adreno 225 :D Windows Phone бил оптимизиран, дрън-дрън - едва ли е по-оптимизиран от iOS (yes) От всички нови модели за пръв път виждам много мощен хардуер + оптимизирана OS, която ще го ползва на 100% - резултатите ще се невероятни (yes) Интересно ще бъде сравнението, от всички Android модели единствено LG Optimus G ще може да се бори с iPhone 5, естествено ще трябва да изчакаме и Android JB за максимални резултати. Освен ако от Motorola не ни изненадат със съвместната си работа с Intel, а и на HTC им предстои "event" (yes)
Така е, мисля че iPhone 5 и Optimus G ще бъдат наи-мощните телефони за годината. Най-вероятно iPhone-а ще дръпне повече от G-то, заради по-оптимизираната OS. Във всеки случай и двата телефона ще са уникални (yes) Много ми е интересно как се чувстват от Nokia с тяхната Lumia 920, обявена преди няколко дни и ползваща MSM8960 и Adreno 225 :D Windows Phone бил оптимизиран, дрън-дрън - едва ли е по-оптимизиран от iOS (yes) От всички нови модели за пръв път виждам много мощен хардуер + оптимизирана OS, която ще го ползва на 100% - резултатите ще се невероятни (yes) Интересно ще бъде сравнението, от всички Android модели единствено LG Optimus G ще може да се бори с iPhone 5, естествено ще трябва да изчакаме и Android JB за максимални резултати. Освен ако от Motorola не ни изненадат със съвместната си работа с Intel, а и на HTC им предстои "event" (yes)
Не ми скачай баш като опарено фенбойче, че направо си за смях.(cyber)
Нито ми пука толкова за Нокиа-та както съм отбелязал, а за твойте дрънканици и дръвчене, пък въобще.;)
Нито ми пука толкова за Нокиа-та както съм отбелязал, а за твойте дрънканици и дръвчене, пък въобще.;)
Nokia се чувства като motorola - нови флагмански модели, без да са снабдени с най - мощния SoC. За фините едва ли е проблем, за тях е нормално, а за мото остава надежда, че ще представят някакъв трепач съвместно с intel.
Пълни глупости пишеш!!!Скоро време ще се псуваме със теб,дразниш от много време!!!
-
Много ми харесват и материалите
[Quote]The back of iPhone 5 is made of anodized 6000 series aluminum [/Quote]
[Quote]Although the surface of the iSight camera is as clear as glass, it’s not made of glass. It’s actually [B]sapphire crystal[/B], [B]whose hardness is second only to diamond [/B]on the scale of transparent materials. That means the surface of the lens is far less likely to scratch.[/Quote]
Наистина за тези пари се очакват подобни материали (yes)
[Quote]The back of iPhone 5 is made of anodized 6000 series aluminum [/Quote]
[Quote]Although the surface of the iSight camera is as clear as glass, it’s not made of glass. It’s actually [B]sapphire crystal[/B], [B]whose hardness is second only to diamond [/B]on the scale of transparent materials. That means the surface of the lens is far less likely to scratch.[/Quote]
Наистина за тези пари се очакват подобни материали (yes)
-
Хахаха, бъди по-конкретен с глупостите