iPhone 5 е с 4" дисплей, корпус от алуминий и стъкло и LTE възможности
Re: iPhone 5 има 4
[Quote]Но дотогава WP пък ще е изпапкал iOS, така че надали има смисъл.[/Quote]
И аз не съм влечатлен от новия айфон, но видя ли цифрите за таблетите? 62% дял на айпад през миналата година... и 68% тази година :)
И аз не съм влечатлен от новия айфон, но видя ли цифрите за таблетите? 62% дял на айпад през миналата година... и 68% тази година :)
За да кажа какво точно мисля за да ме класифицирате в кой лагер съм;) Мен ме кефи якото тънко метално боди... Но залагам че и Самсунг ще пуснат нещо метално скоро:):) Другото не ме впечетли.... Пак добре че не се осраха да сложат nano SiM (то не че не ги псуват за новия конектор).... За процесора мина прекалено тихо анонса... Те говориха повече за тъпия конектор.... България май е в третата вълна... Да видим цени на нашите обичани оператори:) Иначе чакам и в БГ да пуснат китайския вариант на Ноте 2 с два сима:):):) Стар съм и недовиждам;)
Сетих се един виц от две изречения, дето се търкала от два дена в нета:
Купили му айпад. Айпадът бил Самсунг.
Купили му айпад. Айпадът бил Самсунг.
@west ham и board
обърнете внимание на клиповете как рендва смарта 3D карти. Проца е нов и това се вижда от самолет. Нама как да е Krait, щото иначе инженерите на PA Semi требе да са били целогодишно в отпуска. От миналата година здраво се пише из нета за поръчка от Apple при TSMC и резервиран огромен капацитет. Дори TI избягаха при UMC с OMAP5. Няма наличен капацитет. Конкуренцията да му мисли с какво ще води войната с Apple.
обърнете внимание на клиповете как рендва смарта 3D карти. Проца е нов и това се вижда от самолет. Нама как да е Krait, щото иначе инженерите на PA Semi требе да са били целогодишно в отпуска. От миналата година здраво се пише из нета за поръчка от Apple при TSMC и резервиран огромен капацитет. Дори TI избягаха при UMC с OMAP5. Няма наличен капацитет. Конкуренцията да му мисли с какво ще води войната с Apple.
С nano-SIM е iPhone 5.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Пак добре че не се осраха да сложат nano SiM[/Quote]
Напротив, ще работи само с nano SIM
Напротив, ще работи само с nano SIM
Защо си мислиш,че двуядрен крайт не би се справил със тази задача за 3д картите???
Да , това си е set back. Два месеца е срока за изработката след направена и платена поръчка при Apple. Не ми се вярва нашите мизерници - оператори да са се сетили да поръчат nano SiM. Тези балъци чакат да дойде някой на крак при тях с бъклица да ги покани. (angry)
Е добре де хубаво,ама пак не разбирам защо не обявиха какъв точно е процесора,а трябва тука да гадаем?(angry)
:( Сега видях... Е то тогава ебати презентацита е била... Да хвърляш боб кое какво е след нея....