iPhone 5 е с 4" дисплей, корпус от алуминий и стъкло и LTE възможности

firehorse
Регистриран: 09 юли 2011, 12:34

Re: iPhone 5 има 4

Мнение от firehorse » 13 сеп 2012, 11:01

За A6 снощи казах, че е рано да се каже какво има под капака.... Информацията която поднесоха Apple не добави кой знае какво към това което се ПРЕДПОЛАГАШЕ преди самата презентация... За това и призовах да се изчака малко,а не да се хвърлят калпаци от радост и веднага да се обяви A15 Cortex варианта (както направиха AnandTech).... На повечето анализатори им прави впечетление, че Apple бяха твърде пестеливи по повод A6... При положение че в предишни презентации се сравняваха с Tegra обявяваха "революции" графики, схеми и т.н. сега бяга доста тихи... А A15 си е наистина нещо с което трябва да се похвалят.... Именно и това поражда "шум" в системата....
Ето още един хубав анализ ....
w w w . extreme tech.com/mobile/136085-whats-inside-the-iphone-5s-a6-soc
Наистина от гледан точка на потребителя не е важно колко ядра има ами как работи самия телефон и колко му държи батерията.... Но технологичен гигант да не се похавали с технологичен пробив като A15 ами да се хвали с ламарината и конкетора за мен е странно (и не само за мен).... Иначе именно "ламарината" (здрав алуминиев тънък корпус), батерията, стабилната работа и оптимизирания софтуер прави Iphone5 супер телефон... Останалото е чесане на езици на Techie People със свбодно време:)
Минусите за мен са Nanosim-a, новия конектор, липста на NFC, плахото увеличение на екрана до 4" (можеше да има и още един модел с по-голям екран да тестват феновете)..... и цената;):)

agroman12
Регистриран: 29 апр 2011, 14:42

Мнение от agroman12 » 13 сеп 2012, 12:47

Е, добре като е толкова як тоя А6, няма ли бенчмаркове нещо? Какъв BUS-а?

Също така:

Motorola: метално боди от алуминии, реакция:
"Нйъъъ, мъъъ! Herp - derp! Много тежи, метала стои грозно, защо е метален, другите са от "висококачествена" пластмаса и са леки! ТОВА Е НЕНУЖНО!!"

Apple: метално боди, рекация:
"Ooooo НЕВЕРОЯТНО!! НЯМА ТАКЪВ ТЕЛЕФОН! Метала изглежда добре и със сигурност ще е удобен ( Карай, че не го държа в ръцете си." )

После апле фенбойчетата не били biased.
Всяка година една и съща рекация.

Cawo
Регистриран: 16 яну 2006, 18:44

Мнение от Cawo » 13 сеп 2012, 13:19

- Нищо ново под слънцето с по-голям дисплей :X

behroozwolf
Регистриран: 16 авг 2010, 09:21

Мнение от behroozwolf » 13 сеп 2012, 13:33

Интересно, понеже епъл обича да съди аз бих им препоръчал да се съди сама, защото нообфон 5 прилича по дизайн с този на 4с (woo)(woo)(woo)(woo)(woo)(woo)

Belefor
Регистриран: 16 окт 2010, 11:30

Мнение от Belefor » 15 сеп 2012, 14:57

Аз пък мога да се хвана на бас , че ти НЯМАШ най-добрия телефон на пазара в момента С3 и само говориш където каквото си чул или видял - но не и изпробвал/държал ....

Айде тичайте към Ейпъл - то това е ясно, че не можете да си изкълчите езика и да си признаете , че Ейпъл умря със умирането на техния шеф.

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 15 сеп 2012, 15:22

[Quote]Ейпъл умря със умирането на техния шеф.(yes)[/Quote]

Абсолютно вярно, но все още има набрана инерция и всичко става по бавно...(whistle)

Отговори