iPhone 5 ще е с радикално нов дизайн?

jamess
Регистриран: 15 окт 2009, 21:35

Re: iPhone 5 ще е с радикално нов дизайн?

Мнение от jamess » 25 апр 2011, 18:16

Бих казал с радикално грозен дизайн! Не знам кое кара хората да се заблуждават и копуват тия боклуци на Apple при това на някакви космически суми! И на кое отгоре?! Ама вие си решавате! (whistle)

jamess
Регистриран: 15 окт 2009, 21:35

Мнение от jamess » 25 апр 2011, 18:16

Бих казал с радикално грозен дизайн! Не знам кое кара хората да се заблуждават и копуват тия боклуци на Apple при това на някакви космически суми! И на кое отгоре?! Ама вие си решавате! (whistle)

west ham
Регистриран: 04 юни 2010, 19:15

Мнение от west ham » 25 апр 2011, 22:51

Разбираме те приятел не е нужно да пускаш по две мнения.Ти нали си с прекрасния телефон 5800,та взе да се изказваш за боклуците на Apple....:X

ЗАРАЗАта
Регистриран: 06 ное 2010, 04:52

Мнение от ЗАРАЗАта » 26 апр 2011, 09:57

[Quote]Някой може ли да ми обясни защо всички [Quote]рабиращи[/Quote], не зомбирани и велики хора, които плюят Apple са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО неграмотни?

заслужава адмираций

Но какво да ти обяснявам, след като ти самия едва ли знаеш как да достигнеш до предимствата на платформата.[/Quote]

рабирам или разбирам,много си грамотен няма нищо все пак си лапенце

Иначе ако оправят дизайна на аифон ,съм сигурен,че ще имат доста по големи продажби,говоря извън зомби стадото,предполагам много скоро ще разберем,някои пак ще си го забрави я в кръчма я в бар.Похвално е ако пуснат нов дизаин

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 26 апр 2011, 10:03

То и твоето мнение не блести...
[i]По - полека с определенията.[/i]

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 26 апр 2011, 11:18

И кое точно е зомби стадото, след като продажбите растат прогресивно? Явно ЗАРАЗАТА айфон се разпространява доста успешно и още няма лекарство :D

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 26 апр 2011, 12:10

Хм, те да продължават да ограничават откъм функционалност с този иОС, а в същото време Андроид-ът да предлага все повече възможности, пък ще видим какво ще се случи с продажбите(и какво им се радвате все едно вие сте Епъл и или работите там - странно).

А относно изразите на колегата - да не са коректни, но феновете на Епъл са си необективни и сляпо подминават проблемите , които има най - вече иОС, развивайки всякакви теории, вместо да искат подобрение. Това си е малко сектантско поведение.

А относно тая новина, незнам кой я е публикувал, ама е толкова безсмислена! Картинка няма нищо общо с новия Айфоун, това е 10000% сигурно. И като цяло радикално нов дизайн едва ли ще има. А и не би трябвало. Епъл са си изградили стил, който им носи успехи и винаги са представяли много красиви продукти. Това е неуспорим факт, колто и дизайнът да е въпрос на личен вкус.

П.П. Аз примерно винаги ще съм недоволен от иОС, докато Епъл не си променят политиката, защото иначе с удоволствие бих си купил Айфоун по простата причина, че и на мен телефонът много ми харесва!

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 26 апр 2011, 13:15

Радваме се на продажбите, защото развиват платформата. Колкото повече купувачи на приложения, толкова повече качествен софтуер ще се напише. А и няма какво да се лъжем, добрите продажби на телефона, който ползваш, галят егото.

Колкото до сляпото подминаване на проблемите, това важи за всички. Всеки до някъде се примирява с недостатъците на ОС-а, която ползва. Както знаем перфектни няма. Всичко е до индивидуалното преценяване на плюсове и минуси.
За мен примерно блутут трансферите нямат никакво значение, но виж на някакъв флаш бих се радвал заради стриймовете, а skyfire е само частично решение...

Отговори