iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Мнение от Holon » 28 авг 2015, 13:36

Ходих на лекар ама имаше андроид и си излезнах, не вярвам на такива.

Търся си лекар с Айфон.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Мнение от sladyrko » 28 авг 2015, 13:37

На вас от толкова близане на задните части на Самсунг устата ви мирише на пластмаса вече.. Я погледни малко техните мизерии. Проблема с пространството при Ноут 4? Събирането на мизерия по рамката? С-пена на Ноут 5? Я го оправи.. Пишели в упътването, как се ползвало, затова НИКОЙ не трябвало да го постави грешно :D И за двата проблема знаеле, но все пак решили така да ги пуснат.4 ГБ с рам и още презарежда всяко приложение при мултитаскинг.. ОПРАВЕНО Е ДА :D Проблема го има от Ноут 4, та в Самсунг С6/едж, та и в Ноут 5.. 90% от потребителите не знаят какво е Руут/xda и са нормални потребители.. Било оправяно със софтуерен ъпдейт :D Повечето ви телефони стоят с проблемите си с по 5 месеца преди да пуснат ъпдейт за модела, и то ако изобщо пуснат. При Apple до няколко дни при голям проблем имаме ъпдейт и то идва в един и същ ден за ВСИЧКИ модели. 5 Години ви продаваха пластмаса на цената на ЗЛАТО.. После ние сме били зомбита и смешни.. И като видя как хората обиждат и нападат други за марка телефон, освен да ги съжалявам за друго не стават и то все андроидаджии.. Думи нямам (whistle)
[Quote]
Той само дразни с коментарите си iHolon, без да казва нищо смислено. [B]Аз защо мислиш го псувам от една седмица в разни теми..[/B] ами за да се усетят модераторите, ама ей на... не се усещат! [/Quote]

Гледай, той дори се гордее колко ниско е паднал.. Ръкопляскайте му, той това иска, внимание.. Нищо, че е на гърба на излагация...
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Мнение от josipz » 28 авг 2015, 13:40

Бях голям критик на apple. Ползвах HTC, смених го с galaxy s6, който ми скъса нервите и го махнах. От нямане какво да взема минах на iphone 6. телефона работи доста по-добре от HTC и Samsung. Няма забиване, няма загряване, камерата не отстъпва на S6, всичко се отваря. Перфектен е. Явно всичко е оптимизирано и нагласено. Спрете с глупостите. Голямото чудо 4к видео. На кой му е нужно в телефон. Или 2к дисплей? Абсолютно ненужен за 5инчов екран. 64бит процесори на SD и самсунг - пълна трагедия. Не се връзвайте на евтини маркетингови трикове.И все пак темата е новата камера, която почти сигурно ще е най-добрата камера на телефон, MP не са най-важното.

Holon

Мнение от Holon » 28 авг 2015, 13:44

Ааааа недей така.... мани я тая фашистка фирма:D

Огъва ми се Айфона като чета такива коментари:D

[Quote]Гледай, той дори се гордее колко ниско е паднал.. Ръкопляскайте му, той това иска, внимание.. Нищо, че е на гърба на излагация[/Quote]

В този долен форум, няма такова нещо излагация, а който ми се хваща на акъла, значи е пълен идиот... просто си правя кефа и се разпускам след работа.

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Мнение от Wallker » 28 авг 2015, 13:47

До сега не съм чул фен на Samsung да казва, че им целува гъза. Ето жив пример какво прави apple с нормалните хора! Единия се е кръстил "сладурко", а другия iHolon целува задниците на apple. Какво от това ли? Ами apple превръща нормалните хора в педераси, също като шефа на apple...

iDebil
Регистриран: 28 авг 2015, 13:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Мнение от iDebil » 28 авг 2015, 13:50

[Quote]Ходих на лекар ама имаше андроид и си излезнах, не вярвам на такива.

Търся си лекар с Айфон.[/Quote]

Дебилен ИДИОТ в дебилен форум с ДЕБИЛНИ модератори, без коментар! (woo)(woo)(woo)(no)

Holon

Мнение от Holon » 28 авг 2015, 13:53

Ама аз не само целувам...
Аз и плащам, ето сега отварям палатката пред стора на 9-ти и чакам, да съм първи и купувам два Айфона....иеееееееееее:D:D:D

Да идват веке, че не мога да чакам.

Може да сме педераси ама имаме Айфон...въртим гъза на камиона, ама в джобчето Айфонче(whistle)

Само да не се седнем, че ще се огъне... затова прав.

[Quote]
Дебилен ИДИОТ в дебилен форум с ДЕБИЛНИ модератори, без коментар! [/Quote]

С Ник idebil- кефиш ма:D

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Мнение от sladyrko » 28 авг 2015, 13:54

Казано от девствен тип (най-вероятно), доста зле изглеждащ(много вероятно), избиващ си комплексите и гнева във Форум на хора които не познава.. Как да ти се обидим ми кажи? :D Как да вземеш под внимание мнението на човек който не струва 5 пари? A Wallker какво е? Или не знаеше как се пише Walker? Май тея дето ползваме и Айфони сме и доста по-възпитани както се вижда.. Андроидаджиите като върли селяни, на всяка 2-ра дума обида.. Особенно когато нямат аргументи. Евтина работа, също като телефоните им..
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Мнение от Wallker » 28 авг 2015, 14:03

:D Голям си мислител, веднага отгатна какъв съм, но да ти кажа пък аз... По-добре девствен, от колкото педал... :D И ще забележете ли най-накрая, че не съм намесвал андроид никъде в постовете ми? Споменах Samsung, за да дам пример... Защо започвате пак спорове с андроид?! Или просто искате да се сравните с някой, за да се почувствате на върха?!

Holon

Мнение от Holon » 28 авг 2015, 14:04

Ние сме на върха, няма с кой да се сравняваме.

Отговори