iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Мнение от sladyrko » 28 авг 2015, 14:09

Нали знаеш историята "крадеца викал дръжте крадеца", най-вероятно и ти наричаш другите п*едали, защото ти си такъв.. Живеем в нови времена, излез на светло. Да ти го даваш "просто за пример".По-добре да си девствен е само в твоята глава (както виждаме там всичко е наопъки), ако не беше, нямаше да си и толкова озлобен ;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Мнение от Wallker » 28 авг 2015, 14:13

Не съм озлобен, а просто отвратен от фенове педали на apple. И не в моята глава всичко е наопъки, а в твоята, защото ти робуваш на марка, а не аз... ;)

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 6S ще има 12МР камера и ще може да записва 4K видео

Мнение от sladyrko » 28 авг 2015, 14:23

Какво те интересува дали хората ползват Apple? Ти ли им плащаш телефоните? Някой да те кара ти да ползваш тая марка? Защо са пе*али? Ти имаш някакъв проблем с тая П*едалска работа, най-вероятно си скрит п*едерас (не те обиждам, просто няма как да се напише по друг начин). Как разбра, че робувам на марка? Да не съм психар като теб и други тука... За мен телефона ми има толкова значение, колкото твоето мнение: НИКАКВО. Това е най-доброто за МЕН в момента, това ползвам. Супер камера, бързи ъпдейти, няма лаг и е SIMPLE интерфейс. Големите хора, нямаме нужда от разни простотии в телефона си, колкото да казваме на приятелчетата си "Виж какво може, ще мръдна тоя уиджет на друга страница". Това, че на теб ти пука какво ползват другите, показва какъв си. Психиката ти хич я няма, ама иначе квалифицираш останалите хора.. Оправи си твоите проблеми, че като гледам са много (ако има оправия изобщо) после мисли хората какво ползват ;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Отговори