iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Около мен над 12-15 души ще купуват 8 и 8 Плюс, но това са все хора, ползващи сега по-стари модели, като 6, 6 Плюс, 5 и т.н.
Те определено си направиха избора за тези модели и ъпгрейда им е оправдан (според мен).
Те определено си направиха избора за тези модели и ъпгрейда им е оправдан (според мен).
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Много хубав въпрос и аз се чудя. Сигурно ще оберат парите на тези, които могат да си позволят с Х модела, а останалите ще продължат да се ъпгрейдват до 8/8+ като им изтичат договорите. Вероятно има по-умна теория от моята :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
[Quote]algor:
Около мен над 12-15 души ще купуват 8 и 8 Плюс, но това са все хора, ползващи сега по-стари модели, като 6, 6 Плюс, 5 и т.н.
Те определено си направиха избора за тези модели и ъпгрейда им е оправдан (според мен).[/Quote]
При мен със 7 практически ще получа само нов процесор - така, че няма нужда от смяна с 8.
Те определено си направиха избора за тези модели и ъпгрейда им е оправдан (според мен).[/Quote]
При мен със 7 практически ще получа само нов процесор - така, че няма нужда от смяна с 8.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Почти цялото внимание ще се насочи към X. Бях го написал и в по-стар пост, че продажбите на стандартните варианти, ще са по-малки отколкото на юбилейния. Догодина вече само безрамкови. Предполагам, че ще бъдат само два - iPhone 10S 5,8" и 10S Plus 6,2-6,4" събран в корпуса на стандартния плюс.
Аз не бих си купил тази година никой от представените, но съм сигурен, че следващата година, ще е много интересна при всички водещи производители.
Аз не бих си купил тази година никой от представените, но съм сигурен, че следващата година, ще е много интересна при всички водещи производители.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Аз друго се чудя, нали много време се очакваше новия айфон да се казва iPhone 8. И сега като някакъв iPhone 8 вече е в продажба, дали няма възможност част от по-незапознатите потребители по навик просто да отидат и да си го вземат, като най-доброто. То реално ще е и най-актулния айфон до ноември.
Вниманието няма да се насочи само към X заради много високата цена, махането на Touch ID и голямото закъснение до пускането му на пазара. Продажбите ще са по равно
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Тази година феновете ще спят два пъти пред магазините на Епъл. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Аз ако имах пари, щях да си взема 8-цата със 64 GB като първи iPhone.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Забрави. Маркетинг машината така ще надуе хайпа, че народа ще пропищи. Единствената спирачка пред Х ще са протекторите. В момента, в който се види наживо по ресторанти и т.н. гъзарията ще полудее :)
-
- Регистриран: 14 сеп 2017, 09:30
Re: iPhone 8 и 8 Plus предлагат стъклен гръб и подобрен хардуер
Аз лично смятам да закупя iPhone 8 Plus 256 GB, както и много хора, които познавам също. Липсата на touch ID при считания за най-добър смартфон някога на Apple е смешно. За телефон, който ще струва 999$ поне можеха да добавят скенер за пръстов отпечатък. Така отново нещо, с което много хора са свикнали, бива премахнато. А и отрязаната горна част на екрана изглежда странно. При LG V30 и Note 8 са се справили много по-добре с рамките. А след това ако добавят отново пръстов отпечатък под дисплея, както се спекулира, тези, които са закупили iPhone X, ще се чувстват прецакани.