iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
ако имате нов макбук няма да се налага да си купувате ново зарядно и с едно зарядно ще се зареждат и лаптоп и телефон
Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
Еххх, ей така като почнете да ни убеждавате как не ни трябва бързо зареждане, или пък как вече сме имали такова зарядно без да разберем, още като сме си купили Макбук, или пък, че не всеки искал такова ... Върви доказвай после, че не сте зомбита... :D
Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
ахаха аз ако бях сигурно щях да и се изсмея да и стане гадно :D Аз много не ги слагам в един ценови диапазон нота и айфон 10, да ти кажа плюс бързозареждащото зарядно айфона отива с около 25 процента отгоре, това на 1000 евро е доста стабилна сума. Но да, при всички положения обаче цените няма да ги променят чувствително и в бъдеще, те и лаптопите им и всички останали продукти са доста скъпи и премиум.
Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
[Quote]продажбите им следващата една година, пак ще чупят рекорди, но мисля че започват да губят голяма част от феновете, мине ли еуфорията на тези безрамкови дисплеи[/Quote]
Колко им е пазарния дял? Колко им беше, колко ще бъде?
https://www.statista.com/statistics/216459/global-market-share-of-apple-iphone/
Ще си заемат нишата от 3% както в 2007-ма и това ще е. За 10 години толкова от 3% на 23% и после пак на 3%. Имали баснословни печалби? Ами имат ги от невероятната надценка които плащат техните потребители и които ги защитават свирепо ако не ги "доят" както си трябва с цена, надценка и аксесоари... :D:D:D
Колко им е пазарния дял? Колко им беше, колко ще бъде?
https://www.statista.com/statistics/216459/global-market-share-of-apple-iphone/
Ще си заемат нишата от 3% както в 2007-ма и това ще е. За 10 години толкова от 3% на 23% и после пак на 3%. Имали баснословни печалби? Ами имат ги от невероятната надценка които плащат техните потребители и които ги защитават свирепо ако не ги "доят" както си трябва с цена, надценка и аксесоари... :D:D:D
[Quote]какво толкова се пените, не на всеки му трябва бурзо зареждане, който иска ще се бръкне още малко какво са 80 долара на фона на 1000 нищо[/Quote]
В смисъл струва ти се съвсем нормално Епъл да искат 200лв. за същото нещо, което другите производители на телефони ти продават за около 30лв, а и обикновено включват в комплекта?
В смисъл струва ти се съвсем нормално Епъл да искат 200лв. за същото нещо, което другите производители на телефони ти продават за около 30лв, а и обикновено включват в комплекта?
-
- Регистриран: 11 сеп 2017, 22:13
Re: Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
[Quote]Единствено вече имат убийствена преднина в процесора, но едва ли има сериозин приложения в Store-a, които да изпозлват тази мощ[/Quote]
Каква колосална глупост си написал.
По geekbench ли се подвеждаш?
Или по Антуту?
Или мантрите на Епъл?
Каква колосална глупост си написал.
По geekbench ли се подвеждаш?
Или по Антуту?
Или мантрите на Епъл?
Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
Глупост, аз не виждам да е написана. Вземи почети малко за разликата при процесорите на Епъл и останалите, не е необходимо да гледаш бенчмаркове.
Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
Не, слушам бай Иван от форума на MB. Ама не 'щото знае какво пише, а 'щото обичам да му се смея на глупостите. Тцтцтц, после ще ми говориш за безпристрастност и овце. Смешна история.
-
- Регистриран: 11 сеп 2017, 22:13
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
[Quote]Глупост, аз не виждам да е написана. Вземи почети малко за разликата при процесорите на Епъл и останалите, не е необходимо да гледаш бенчмаркове.[/Quote]
Да очакваме ли скоро A11 в геймърски машини?
Или в разработки на военните?
А може би учените ще го използват за изследвания.
Ако беше толкова мощен, колкото го рекламират, батерията, щеше да издържа точно 1 час.
За да пиша, сигурно съм прочел нещо.
Слагат му най-слабия възможен хардур + ко-процеор за работа със сензорите.
Ти като много начетен, покажи ми нещо реално.
Ако са толкова добри, защо не предоставят iOS и за други производители? Защото техните изделия ще са на дъното.
Усетиха се навреме, и в комбина с Интел, блокираха емулацията на Уиндоус. Заведоха и куп дела срещу Qualcomm. Само си представи телефон с настолен Уиндоус + Андроид.
А за бай Григор, по-горе, какво да кажа, сигурно един луд би се присмял и на Айнщайн, какво остава за мен. А най-ироничното е, че дори не притежава Айфон.
Да очакваме ли скоро A11 в геймърски машини?
Или в разработки на военните?
А може би учените ще го използват за изследвания.
Ако беше толкова мощен, колкото го рекламират, батерията, щеше да издържа точно 1 час.
За да пиша, сигурно съм прочел нещо.
Слагат му най-слабия възможен хардур + ко-процеор за работа със сензорите.
Ти като много начетен, покажи ми нещо реално.
Ако са толкова добри, защо не предоставят iOS и за други производители? Защото техните изделия ще са на дъното.
Усетиха се навреме, и в комбина с Интел, блокираха емулацията на Уиндоус. Заведоха и куп дела срещу Qualcomm. Само си представи телефон с настолен Уиндоус + Андроид.
А за бай Григор, по-горе, какво да кажа, сигурно един луд би се присмял и на Айнщайн, какво остава за мен. А най-ироничното е, че дори не притежава Айфон.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно
[Quote]За да пиша, сигурно съм прочел нещо.
Слагат му най-слабия възможен хардур + ко-процеор за работа със сензорите. [/Quote]
Ще ни разкажеш ли тогава?
Защото и аз без да съм чел особено по въпроса, съм останал с впечатление, че Епъл правят изключително добри чипсети, но може и да грeша?
[Quote]блокираха емулацията на Уиндоус[/Quote]
Епъл какво общо има Уиндоус и как може да блокира емулирането му?
[Quote]Само си представи телефон с настолен Уиндоус + Андроид. [/Quote]
Нещо не мога много да си представя за какво ще ми е нужен емулиран Уиндоус на телефона, на теб примерно за какво ти е?
Слагат му най-слабия възможен хардур + ко-процеор за работа със сензорите. [/Quote]
Ще ни разкажеш ли тогава?
Защото и аз без да съм чел особено по въпроса, съм останал с впечатление, че Епъл правят изключително добри чипсети, но може и да грeша?
[Quote]блокираха емулацията на Уиндоус[/Quote]
Епъл какво общо има Уиндоус и как може да блокира емулирането му?
[Quote]Само си представи телефон с настолен Уиндоус + Андроид. [/Quote]
Нещо не мога много да си представя за какво ще ми е нужен емулиран Уиндоус на телефона, на теб примерно за какво ти е?