iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Мнение от board » 17 сеп 2017, 11:29

Ето с това много ме дразнят Епъл. Неща които другите производител слагат в комплекта, при Епъл трябва да се плащат. И то не само да се плащат, а на баснословна цена.

Не знам защо отново в новината се цитират щатските цени на аксесоарите, но в Европа ще платим 59 Евро за зарядното и 29 или 39 Евро съответно за 1 или 2 метра кабел. Така че който възнамерява да си зарежда айфона бързо, да си калкулира и 180-200лв към цената (no)

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Мнение от apolon25 » 17 сеп 2017, 12:39

Нали трябва да са най-богатата компания, откъде да им дойдат парите , като нищо ве произвеждат освен да си пишат софтуера!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Мнение от Ванката » 17 сеп 2017, 12:44

Явно искат да видят до каква степен са лоялни клиентите. Първо 2300 за юбилейката, а сега и аксесоарите без които няма да се възползват ползвателите му с "новата" технология. Това вече е подигравка.
Явно мислят на принципа, че след като имаме 2 бона за телефон, имаме и 200 лева за зарядно. (woo)
Samsung GALAXY S22 Ultra

feuer34
Регистриран: 10 яну 2013, 16:15

Мнение от feuer34 » 17 сеп 2017, 12:58

междудругото форумите на запад направо се пукат от подигравки и разочаровани хора, това спрямо цените и екстра парите за зарядно. Досега никога не е имало толкова недоволни, наглоста им на Apple е безгранична. Надали обаче ще се отрази на продажбите им следващата една година, пак ще чупят рекорди, но мисля че започват да губят голяма част от феновете, мине ли еуфорията на тези безрамкови дисплеи и започне ли да се продават масово при всички марки ще има огромен отлив от ябълката. С всеки изминал ден се размива границата между това което се предлага и скоро основните им плюсове няма да са вече такива, а отвратителната им пазарна политика ще ги смали драстично на пазара за телефони.

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Мнение от Wallker » 17 сеп 2017, 13:33

Дам, това си е мазна, нагла и измекярска работа, типична за Apple. Досега не съм виждал някой производител да продава телефон с бързо зареждане и отделно да трябва да купиш зарядно, за да се възползваш от функцията. Всеки производител слага такова зарядно за бързо зареждане в комплекта. (no)(angry)

scenic
Регистриран: 16 май 2007, 18:59

Мнение от scenic » 17 сеп 2017, 13:36

Честно казано смятам обвързаността към тази марка телефони за някаква особена форма мазохизъм, така де...
Pixel 8

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Мнение от muamamu1 » 17 сеп 2017, 13:38

От години единственото, което може да те акара да избереш съзнателно iPhone, е ОС-а. Едва ли някой си прави илюзиите, че получава най-новият дисплей, камера или нещо друго. Единствено вече имат убийствена преднина в процесора, но едва ли има сериозин приложения в Store-a, които да изпозлват тази мощ. Работата е там, че не виждам какво изненадващо има в ценовата политика на Apple? Винаги са били скъпа марка, ще си останат такава. За мен е много по-грозно OnePLus от година на година да предлагат все по-съмнителни телефони на все по-високи цени. Apple практически няма реална конкуренция. Искаш ли мощен, нов телефон с iOS, купуваш си последния iPhone. При Android обаче е подигравателно да искаш почти същите пари при положение, че има още много други предложения, които човек да избере пред твоят "шедьовър". Ама ето, Note 8 се продава, пък X-ката ли няма да хвърчи от щандовете?

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Мнение от Wallker » 17 сеп 2017, 13:42

Да и най-лошото, е че на хората им харесва и се съгласяват. Вчера чух една кифла по телефона да говори с някой докато пазарува в супера, цитирам "Аз ще си взема Х-а на изплащане, хич не ми пука.... А ако трябва и зарядното ще взема на изплащане, но телефона трябва да го имам непременно. Това е иновация и революция"... Плачеше ми се, като я чух, но и в същото време ми стана доста смешно и ми идеше да и се изсмея на глас. :D

scenic
Регистриран: 16 май 2007, 18:59

Re: Re: Re: iPhone 8 и iPhone X поддържат бързо зареждане, но зарядното се продава отделно

Мнение от scenic » 17 сеп 2017, 13:46

Да, това са им основните потребители между другото, поне у нас, и да, изключенията да ме извинят...;)
Pixel 8

TNT9
Регистриран: 18 май 2012, 00:32

Мнение от TNT9 » 17 сеп 2017, 13:51

какво толкова се пените, не на всеки му трябва бурзо зареждане, който иска ще се бръкне още малко какво са 80 долара на фона на 1000 нищо

Отговори