iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
-
- Регистриран: 18 авг 2017, 19:53
Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
Ще го видим като излезе колко ще ги разпознава тези лица.
Сигурен съм че ти е ясно че за разлика от самсунг всичко по телефона ще работи перфектно и дали ще е 3000 или 5000 все тая телефона ще счупи пазара това ще е телефона за 2017-2018 година а мъката ще си остане само за тебе заедно с тъпите ти анализи
Re: Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
[Quote] ще е 3000 или 5000 все тая телефона ще счупи пазара [/Quote]
Тоест ти ще го вземеш независимо каква е цената?
Интересно ми е колко ли точно Епъл ще вдигнат цената, при положение, че са наясно, че има не малко хора готови да платят каквото и да им се поиска.
Иначе, че ще е много популярен едва ли някой се съмнява. При положение, че от 2014-та до днес Епъл бута един и същ дизайн и дори промяна на цвета(като jet black) хвърля в екстаз феновете и всички го искат, какво да говорим за наистина радикално променен телефон.
Тоест ти ще го вземеш независимо каква е цената?
Интересно ми е колко ли точно Епъл ще вдигнат цената, при положение, че са наясно, че има не малко хора готови да платят каквото и да им се поиска.
Иначе, че ще е много популярен едва ли някой се съмнява. При положение, че от 2014-та до днес Епъл бута един и същ дизайн и дори промяна на цвета(като jet black) хвърля в екстаз феновете и всички го искат, какво да говорим за наистина радикално променен телефон.
Re: Re: Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
Ако нещо ми харесва си го вземам просто а този телефон хората го купуват защото работи най добре от всичко на пазара има и изключения разбира се
Re: Re: Re: Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
Като цяло няма перфектен телефон, винаги има плюсове и минуси. Заради това "работи най-добре", пък губиш редица други неща. Така че е въпрос на гледна точка и лична преценка, кое е най-подходящо за всеки.
Иначе не малко хора си купуват айфон, не заради начина по който работи, а заради социалния статус, който смятат, че им дава. Та различни хора, различни идеали.
Иначе не малко хора си купуват айфон, не заради начина по който работи, а заради социалния статус, който смятат, че им дава. Та различни хора, различни идеали.
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
[Quote]board:
Заради това "работи най-добре", пък губиш редица други неща[/Quote]
Откакто зарязах Android се сещам само за някои незначителни за мен неща, които ми липсват, но и без тях се живее и ползва телефона.
За 1 месец и 4 дни (от последната актуализация към момента 10.3.3) без нужда от рестартиране всичко работи идеално гладко/плавно/бързо, а такова нещо, при който и да е Android телефон не съществува.
Заради това "работи най-добре", пък губиш редица други неща[/Quote]
Откакто зарязах Android се сещам само за някои незначителни за мен неща, които ми липсват, но и без тях се живее и ползва телефона.
За 1 месец и 4 дни (от последната актуализация към момента 10.3.3) без нужда от рестартиране всичко работи идеално гладко/плавно/бързо, а такова нещо, при който и да е Android телефон не съществува.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
[Quote]някои незначителни за мен неща, които ми липсват, но и без тях се живее и ползва телефона.[/Quote]
Че то и с няколко потенциални микро лага се живее, да не би да ти пречат да си свършиш работата.
Няма смисъл коментираме какво липсва софтуерно и хардуерно, дъвкали сме го достатъчно.
Че то и с няколко потенциални микро лага се живее, да не би да ти пречат да си свършиш работата.
Няма смисъл коментираме какво липсва софтуерно и хардуерно, дъвкали сме го достатъчно.
iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
Като говорим за цени Ноте 8 е 1000евра, защо и Айфон 8 да не е?
Доста хора желаят Ноте 8 и са готови да платят 1000евро, това не ги прави глупави/овце или еди какви си.
Доста хора желаят Ноте 8 и са готови да платят 1000евро, това не ги прави глупави/овце или еди какви си.
Ще ме прощаваш, но аз подобни квалификации не давам. Всеки който има желание и пари, може да си купи каквото иска, независимо дали е ноут, айфон или нещо друго.
Коментирам цената от интерес какво се случва на пазара. А пък определено с 1000 евро няма да можеш да си вземеш новия айфон.
Коментирам цената от интерес какво се случва на пазара. А пък определено с 1000 евро няма да можеш да си вземеш новия айфон.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
[Quote]board:
Че то и с няколко потенциални микро лага се живее, да не би да ти пречат да си свършиш работата. [/Quote]
Когато дадеш маса пари очакваш нещо да работи както трябва, нали?
Все едно ми казваш, че когато си купиш нова кола от време на време да гасне, докато си караш не е пречка да ме закара до където съм тръгнал.
Че то и с няколко потенциални микро лага се живее, да не би да ти пречат да си свършиш работата. [/Quote]
Когато дадеш маса пари очакваш нещо да работи както трябва, нали?
Все едно ми казваш, че когато си купиш нова кола от време на време да гасне, докато си караш не е пречка да ме закара до където съм тръгнал.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм