[Quote]би било доста тъпо[/Quote]
Ако направят това и разчитат само на новия екран и функция за отключване, за да оправдаят цената, ще си е направо жалко.
iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
Re: Re: Re: Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
[Quote]Ако направят това и разчитат само на новия екран и функция за отключване, за да оправдаят цената, ще си е направо жалко. [/Quote]
Има такова нещо, но имай предвид, че за един потребител на айфон, разликата ще е огромна. Примерно ако сега ползваш айфон 7, в устройсто с подобни размери ще получиш един инч по-голям дисплей, което е осезаема разлика. Ще получиш и нова двойна камера, която имайки предвид колко стърчи, би трябва да снима наистина добре. Получаваш бързо зареждане, както и някакво безжично. Като добавим и нов 10nm чипсет, повече рам и т.н... си става един солиден ъпгрейд дори спрямо миналогодишния модел.
Иначе на мен ми е много интересно как ще обезпечат софуерно този голям дисплей. Говореше се за някакви функционални ленти на мястото на хоум бутона, но дали това ще се окаже гениално или някаква голяма глупост, остава да разберем.
Има такова нещо, но имай предвид, че за един потребител на айфон, разликата ще е огромна. Примерно ако сега ползваш айфон 7, в устройсто с подобни размери ще получиш един инч по-голям дисплей, което е осезаема разлика. Ще получиш и нова двойна камера, която имайки предвид колко стърчи, би трябва да снима наистина добре. Получаваш бързо зареждане, както и някакво безжично. Като добавим и нов 10nm чипсет, повече рам и т.н... си става един солиден ъпгрейд дори спрямо миналогодишния модел.
Иначе на мен ми е много интересно как ще обезпечат софуерно този голям дисплей. Говореше се за някакви функционални ленти на мястото на хоум бутона, но дали това ще се окаже гениално или някаква голяма глупост, остава да разберем.
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
Нали iOS беше супер оптимизирана, защо му слагат 3 кила РАМ?! :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 ще разпознава лица за милионни части от секундата
Не само беше най оптимизирана тя си е най оптимизирана