iPhone продължава да е индикатор на богатство
Re: Re: Re: iPhone продължава да е индикатор на богатство
[Quote]Или се правиш на луд или ти е прекалено къса паметта. Дългогодишните подигравки които търпяха андроид потребителите от страна на наЙфон лузърите си каззва тежката дума в един момент. И не случайно в целия свят, не само в България 90% от стадото са технически неграмотни индивиди отказващи да мислят самостоятелно и разчитащи компанията майка да мисли вместо тях. И определено ще продължат (особено в БГ) да търпят подигравки, докато си мислят, че някакъв си нагризан боклук (като 8-цата) е символ на каквото и да е. Гордостта с която го показват по масите е покъртително трогателна и показателна за IQ-то което отговаря на номера на обувките им.[/Quote]
Абсолютни глупости, лишени от всякакво съдържание и обобщаващи безмислици, изсмукани от пръстите с цел "обосновка" на нищо незначещи твърдения.
Това, че имаш наблюдение в две квартални кафета, в които правите агитки срещу всеки, който сяда да пие кафе и слага Айфон на масата, не означава нищо.
Излез на улицата, поразходи се, огледай се наоколо и с учудване ще забележиш, че ВОСР от 1917-а година отдавна мина и вече не вдигаме влаковете във въздуха.
Абсолютни глупости, лишени от всякакво съдържание и обобщаващи безмислици, изсмукани от пръстите с цел "обосновка" на нищо незначещи твърдения.
Това, че имаш наблюдение в две квартални кафета, в които правите агитки срещу всеки, който сяда да пие кафе и слага Айфон на масата, не означава нищо.
Излез на улицата, поразходи се, огледай се наоколо и с учудване ще забележиш, че ВОСР от 1917-а година отдавна мина и вече не вдигаме влаковете във въздуха.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: iPhone продължава да е индикатор на богатство
Явно е второто - прекалено ти е къса паметта и то доста избирателно, което си е за твоя сметка.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone продължава да е индикатор на богатство
Това кое е за мен и кое не е си е моя работа. На никой не гледам в паницата. Работя и печеля нормално, толкова, че да мога да поддържам добър стандарт на живот и да помагам на майка си. Плюс това телефон се купува веднъж на две години. Така че не се оплаквам. Гледайте вас си и не давайте акъл на другите, как да живеят живота си!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: iPhone продължава да е индикатор на богатство
Ааа, моля. Хейтът е взаимен. Но добре че го има де, когато няма конкуренция цените и своеволията растат.
Ванката ме изненадва с изключително обективна и разумна позиция.
Ванката ме изненадва с изключително обективна и разумна позиция.
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone продължава да е индикатор на богатство
Никога не съм си мислил или твърдял че хейт има само от от Андроид потребителите,и никога обратното. Но мисля че също така трябва да се признае че този който идва от Андроид юзърите е в пъти по-голям. Донякъде разбирам това...все пак не само тук но и в световен мащаб Андроид винаги е бил лидера(ето това е нещо което заблуден маниакален iFan никога няма да каже)и на всеки един потребител на iOS се падат сигурно по-минимум 6 андроид юзъра. Това което обаче не разбирам са яростните нападки и откровенната злоба,съчетани с непрекъснатото усилие на някои хора да те убедят какъв идиот си избирайки да си купиш продукт на Apple....
Ванката каза нещо много правилно! Всеки трябва да си гледа в своята паница и да ползва и купува това което може да си позволи, и удоволетворява нуждите му.
Ако искаш някой да уважава избора ти-трябва ти също да уважаваш неговия също! Нямам нищо против да има противопоставяне между двата лагера,стига обаче да има нормална и интелигентна дискусия която да не се изражда в безименни спорове,обвинения и обиди! За мен е безумно глупаво да си създавам мнение за някого и това какъв човек е,на база използвания от него мобилен телефон и ОС....
Ванката каза нещо много правилно! Всеки трябва да си гледа в своята паница и да ползва и купува това което може да си позволи, и удоволетворява нуждите му.
Ако искаш някой да уважава избора ти-трябва ти също да уважаваш неговия също! Нямам нищо против да има противопоставяне между двата лагера,стига обаче да има нормална и интелигентна дискусия която да не се изражда в безименни спорове,обвинения и обиди! За мен е безумно глупаво да си създавам мнение за някого и това какъв човек е,на база използвания от него мобилен телефон и ОС....
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
[B]pretorianec[/B], такова аргументирано и смислено написано мнение много рядко може д се прочете от Андроид ползвател, плюващ Айфон ползвател.
Това се потвърждава и от мненията в темата, които могат да бъдат прочетени.
Поздрави! (beer)
Това се потвърждава и от мненията в темата, които могат да бъдат прочетени.
Поздрави! (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone продължава да е индикатор на богатство
Хахахахаха, Росен пак не знае какво иска. Глупавите потребители на Apple се отнасяли с лошо към него, той насъбрал злоба, сега се държи по абсолютно същия начин, ама виж, това него глупав не го прави. Сигурно наистина са се скъсали да го подиграват, а и очевидно има защо. :D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
И какво излиза, че според вашите "аргументирани" твърдения всички андроид потребители ви мразят и завиждат?Това непрекъснато се натяква от вас и после ми говорете за тенденциозно писане срещу вас...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone продължава да е индикатор на богатство
Добре де, ако някой има и IPhone и Android, нещо като бисексуален ли става? В смисъл не го приемат нито едните, нито другите? ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone продължава да е индикатор на богатство
Репликата ви не е към мен, но все пак да ви обърна внимание на написаното два поста по-горе:
[Quote]...прочете от Андроид ползвател, плюващ Айфон ползвател.[/Quote]
Аз лично не слагам всички хора, ползващи Андроид под един знаменател.
пп. Интересно ми е, обаче, как се класифицира човек като мен, ползващ едновременно двете най-добри марки в света iPhone и Samsung? :D
[Quote]...прочете от Андроид ползвател, плюващ Айфон ползвател.[/Quote]
Аз лично не слагам всички хора, ползващи Андроид под един знаменател.
пп. Интересно ми е, обаче, как се класифицира човек като мен, ползващ едновременно двете най-добри марки в света iPhone и Samsung? :D