iPhone се прави отчасти от 13-годишни деца, работещи по 16 часа на ден
iPhone се прави отчасти от 13-годишни деца, работещи по 16 часа на ден
Ужас, ето защо се произвежда в Китай всичко, :S
Re: iPhone се прави отчасти от 13-годишни деца, работещи по 16 часа на
Think different :)
Все едно ни пука особено.. Всеки иска да купува по-евтино. На 99% от нас техниката и дрехите ни са от Китай или близки до него страни. А избор има. :)
И защо айчудото е толко скъпо тогава то сигурно от тея 1300 лева цената на самото устройство ще е не повече от 500 лв :P.Как няма да е толкова богата компанията тогава.Въпреки че доста производители имат същата схема :(
"Това е чудесният свят на капитализма"
И това се случва в Китай - комунистическа държава!!! Новият Световен Ред работи в пълна сила!
В България а и в цяла Източна Европа най-големите капиталисти са и най-големите комунисти!!!
Печалбите се прибиран от " Ротшилд и сие", а Те Комунисти-Капиталистите са пионки, а Ние сме прахът под пионките!
И това се случва в Китай - комунистическа държава!!! Новият Световен Ред работи в пълна сила!
В България а и в цяла Източна Европа най-големите капиталисти са и най-големите комунисти!!!
Печалбите се прибиран от " Ротшилд и сие", а Те Комунисти-Капиталистите са пионки, а Ние сме прахът под пионките!
[Quote]И защо айчудото е толко скъпо тогава[/Quote]Може пък да е въпрос на гледна точка. Примерно това да е евтина цена, а при нормално производство би бил не 1200, ами 2000+ примерно...
iPhone 4 струваше 100 и няколко долара. iPad беше малко по-скъп, но не над 200 долара. Единствената полза на Apple от тази fairtrade политика е, че ще си "оправдае" евентуално повишаване на цените на устройствата.
Заглавието е подвеждащо. Foxconn не е собственост на Apple и освен iphonе, произвеждат и kindle, playstation, xbox и много други.
Това обяснява защо в сащ айфона се купува толкова масово под 200 долара хехе те ябълките ако смъкнат заплатите на тея непълнолетни китайци в завода си,от 250 на 150 долара ще пуснат айфона в пуканките :D
[Quote]Това обяснява защо в сащ айфона се купува толкова масово под 200 долара хехе [/Quote]
Добре, купи ми няколко 4-ки или 4с за по 200$, аз ще ти ги платя на 300$. Ще си на 100$ печалба.
Добре, купи ми няколко 4-ки или 4с за по 200$, аз ще ти ги платя на 300$. Ще си на 100$ печалба.