iPhone X има безрамков дисплей и струва 999 долара
Re: Re: iPhone X има безрамков дисплей и струва 999 долара
AR-a има бъдеще, ама за момента е просто в графата, интересно е да го пробвам и забравям за него.
А говорейки за цени, знаете ли колко струва зарядното на Епъл което поддържа бързо зареждане? Еми 100 Евро :X
Ама за такава иновация как да не кихнеш 200 лева (whistle)
А говорейки за цени, знаете ли колко струва зарядното на Епъл което поддържа бързо зареждане? Еми 100 Евро :X
Ама за такава иновация как да не кихнеш 200 лева (whistle)
Re: Re: Re: iPhone X има безрамков дисплей и струва 999 долара
[Quote]AR-a има бъдеще, ама за момента е просто в графата, интересно е да го пробвам и забравям за него.[/Quote]
Съгласен съм. Както казах, интересува ме, защото не виждам някой да изкара нещо интересно преди горепосочената стъпка.
Между другото, имплементацията на Face ID е (меко казано) малоумна. Повече потребители харесваха Touch ID, защото телефонът им се отключваше преди да го погледнат. А сега е изискване?!
Безжичното зарядно е с отврен стандар (QI), до колкото разбрах?
Съгласен съм. Както казах, интересува ме, защото не виждам някой да изкара нещо интересно преди горепосочената стъпка.
Между другото, имплементацията на Face ID е (меко казано) малоумна. Повече потребители харесваха Touch ID, защото телефонът им се отключваше преди да го погледнат. А сега е изискване?!
Безжичното зарядно е с отврен стандар (QI), до колкото разбрах?
Re: iPhone X има безрамков дисплей и струва 999 долара
Какво всъщност е безрамков дисплей?Каква е тази ивица по края?Много хляб има да ядът още.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: iPhone X има безрамков дисплей и струва 999 долара
Я кажи какво разбираш под "безрамков" дислей?
Може би да го държиш за... дисплея?Как си представяш да работиш с такъв телефон?
Като ги почнете едни такива без да мислите...
Може би да го държиш за... дисплея?Как си представяш да работиш с такъв телефон?
Като ги почнете едни такива без да мислите...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X има безрамков дисплей и струва 999 долара
На Apple реалната цена на iPhone X излиза само....$412,75 :
http://www.gsmarena.com/iphone_x_real_cost_leaks-news-27293.php
http://www.gsmarena.com/iphone_x_real_cost_leaks-news-27293.php
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X има безрамков дисплей и струва 999 долара
Един интересен въпрос и неговият логичен отговор на приложената картинка. :)
Ама в статията се говори само за хардуер? Софтуерът, поддръжката, може би са благотворителност, знам ли?
Престанете да правите чужди сметки. Те си знаят кое колко им струва. И това се повтаря при излизането на всеки малко по-скъп телефон. Сензация! Вижте колко ни стрижат! Цените на продукти от такъв характер са ПАЗАРНИ! Виновни за тях сме аз, ти и всеки, който купува. Това трябва от дете да се разбира. :)
Престанете да правите чужди сметки. Те си знаят кое колко им струва. И това се повтаря при излизането на всеки малко по-скъп телефон. Сензация! Вижте колко ни стрижат! Цените на продукти от такъв характер са ПАЗАРНИ! Виновни за тях сме аз, ти и всеки, който купува. Това трябва от дете да се разбира. :)
[Quote]На Apple реалната цена на iPhone X излиза само....$412,75 :
[/Quote]
Тази новина я видях на много места, но никъде не видях списък на всички компоненти с цените им. Навсякъде се изброяват компоненти до обща стойност 200-300 долара и остатъка не е съвсем ясен, дори почва да ме съмнява, че струва над 400$.
[/Quote]
Тази новина я видях на много места, но никъде не видях списък на всички компоненти с цените им. Навсякъде се изброяват компоненти до обща стойност 200-300 долара и остатъка не е съвсем ясен, дори почва да ме съмнява, че струва над 400$.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X има безрамков дисплей и струва 999 долара
Ето тук http://www.ichunt.com/News/detail/art_id/1062.html има разбивка по отделните компоненти.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X има безрамков дисплей и струва 999 долара
Абе малко ми е слаб китайския за да го разбера точно ;) Ама и тук сумата от всички описани компоненти не е 412$ ;)