iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
[Quote]Ако слуховете за падане на цената , на новите модели през септември е вярна , ще e перфектно за пртежателите на iphone X ! [/Quote]
Кое точно ще е перфектното, за закупилите iPhone X, ако се пусне по-добър телефон за по-малко пари?
Иначе се говори, че вече ще сложат в комплекта бързо зарядно, което по днешните цени на Епъл ти спестява около 200лв, ако искаш такова. Яката работа ;)
Кое точно ще е перфектното, за закупилите iPhone X, ако се пусне по-добър телефон за по-малко пари?
Иначе се говори, че вече ще сложат в комплекта бързо зарядно, което по днешните цени на Епъл ти спестява около 200лв, ако искаш такова. Яката работа ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
[Quote]Кое точно ще е перфектното, за закупилите iPhone X, ако се пусне по-добър телефон за по-малко пари?[/Quote]
Иска да каже, че който има десетка, ще я продаде и няма да се налага да доплаща много по-голяма сума за новия.
Иска да каже, че който има десетка, ще я продаде и няма да се налага да доплаща много по-голяма сума за новия.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
Не е ли логично, ако цената на наследника на X e по-ниска, това да намали и цената на X втора ръка?
Реално смяташ ли, че ще има много кандидати да си купят миналогодишен използван телефон за над 1000лв?
Реално смяташ ли, че ще има много кандидати да си купят миналогодишен използван телефон за над 1000лв?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
Зависи от ситуацията. Ако най-евтино с висок аб.план ми излиза да кажем 1400 лв. и аз нямам толкова, но искам актуален телефон (безрамков) - айфон 10 за 1000-1100лв малко ползван или нов, ще е идеален. Чак толкова много няма какво да получиш с най-новия после. По-нов процесор, повече точки на бнчовете :D, а поддръжката е дълга и за предишния. Дори моят айфон продължава да е поддържан и не усещам забавяне в работата, а е дърт...
Честно казано, ако не ми беше писнал вече, нямаше да го сменя и следващите две години, но искам да се върна на андроид.
Честно казано, ако не ми беше писнал вече, нямаше да го сменя и следващите две години, но искам да се върна на андроид.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
По-скоро новия iPhone ще си е същите пари горе-долу, докато за по-бюджетен се спряга някакъв с IPS панел, току-виж и с миналогодишен процесор (демек A11 от X-а) и кой знае от къде още спестено. Нищо чудно "евтиния iPhone" да не е никакъв ъпгрейд спрямо X-а.
А купуването на втора ръка телефон с OLED панел за мен е огромна глупост, особено извън гаранция. И все пак да се купуват де... Трябва да се въртят парите.
А купуването на втора ръка телефон с OLED панел за мен е огромна глупост, особено извън гаранция. И все пак да се купуват де... Трябва да се въртят парите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
[Quote]айфон 10 за 1000-1100лв малко ползван или нов, ще е идеален[/Quote]
Съгласен съм.
А дали човека който си взел iPhone X за 2300лв, като го продаде за 1000-1100лв ще твърди после "айфоните дръжат цена" и ще си вземе новия с минимален разход?
Съгласен съм.
А дали човека който си взел iPhone X за 2300лв, като го продаде за 1000-1100лв ще твърди после "айфоните дръжат цена" и ще си вземе новия с минимален разход?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
[Quote]По-скоро новия iPhone ще си е същите пари горе-долу[/Quote]
До колкото бях чел слухове, ще смъкнат малко (50-100евро) цената на аналога на X, за да отворят пространство за X Plus. A вече LCD модела, който се очаква да най-масово продавания, ще е най-евтин. Сега какво друго ще му липсва, ще видим.
До колкото бях чел слухове, ще смъкнат малко (50-100евро) цената на аналога на X, за да отворят пространство за X Plus. A вече LCD модела, който се очаква да най-масово продавания, ще е най-евтин. Сега какво друго ще му липсва, ще видим.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
Ами не знам, но до скоро в олх имаше поне десетина бройки на по 1550-1600 лв десетки от Технополис, Мтел и Теленор, нови и неупотребявани и плащани на по 2300лв. Сам си прецени, но винаги ще има оферти за хората, които търсят и тези, които предлагат.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
А можеш ли да ми обясниш каква е схемата с това да си купиш телефон за 2300лв от Технополис и веднага след това да го продадеш за 1600лв? Нещо ми губи в цялата работа...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
Аз също не мога да си го обясня, но е факт, че ги има. Може да са закъсали хората и да им трябват пари, други пък имат много пари и купуват - ползват няколко дни и продават с голяма загуба. Не ги интересува особено това, защото вече са купили друго устройство.
Samsung GALAXY S22 Ultra