Който си има 4 карти за преподписване, да не го мислим :)
Иначе за колко милиш, че ще продадеш iPhone X след 6 месеца ползване?
iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
На 10 април съм го взел за 1500 лв. от Мтел. В комента мога да му взема същите пари, за които съм го взел, а например към края на годината, след излизането на новите модели, някъде около 1200 най-вероятно.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
Е добре де, нали за ноута го смяташе как струвал без договор 1900лв., ти си го продал на 1000лв - горе долу на 50% от цената. Тогава ако струващия 2300лв. айфон продадеш за 1200лв няма ли да е същото?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
От андроидите най-много флагманите на Самсунг държат цена, но айфона най-бързо се продава дори и при по-старите модели.
Ако от Виваком предлагаха iPhone X, след около три седмици, когато вече мога да преподпиша, щях да го взема. Гледах варианти от олх, но някак си не мога да се доверя ЕЙ така и да хвърля 1600 лв. Предпочитам от оператор, защото ги сменям на две години, а и не ги продавам старите. Или резерва, или на близък роднина/приятел да ползва.
Насочих се и избрах S9+, защото е най-балансиран и е с добра батерия, а това ми е малко по-важно от писалката на Note8. Цените им са почти еднакви, ако ги вземаш през оператор дори цената на Note8 е една идея по-висока, а хардуера е вече стар. Ето, че и Самсунг флагманите държат цена. (yes)
Ако от Виваком предлагаха iPhone X, след около три седмици, когато вече мога да преподпиша, щях да го взема. Гледах варианти от олх, но някак си не мога да се доверя ЕЙ така и да хвърля 1600 лв. Предпочитам от оператор, защото ги сменям на две години, а и не ги продавам старите. Или резерва, или на близък роднина/приятел да ползва.
Насочих се и избрах S9+, защото е най-балансиран и е с добра батерия, а това ми е малко по-важно от писалката на Note8. Цените им са почти еднакви, ако ги вземаш през оператор дори цената на Note8 е една идея по-висока, а хардуера е вече стар. Ето, че и Самсунг флагманите държат цена. (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
Да не се окаже, че като си вземеш от OLX "вчера купения от Технополис айфон", си се сдобил с нещо такова ;)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3d4jAbCZnDQ[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3d4jAbCZnDQ[/Youtube]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
[Quote]Е добре де, нали за ноута го смяташе как струвал без договор 1900лв., ти си го продал на 1000лв - горе долу на 50% от цената. Тогава ако струващия 2300лв. айфон продадеш за 1200лв няма ли да е същото?[/Quote]
Няма да е същото, защото на тази цена iPhone X можех да си го взема още новмври месец пак от Мтел и след година втора употреба да е 1200. А Самсунга за половината време падна на 50%. А на елфа пожелавам успех със Note 8 за 1600 лв., ако ще и 1TB да му е паметта, няма кой да го вземе.
Няма да е същото, защото на тази цена iPhone X можех да си го взема още новмври месец пак от Мтел и след година втора употреба да е 1200. А Самсунга за половината време падна на 50%. А на елфа пожелавам успех със Note 8 за 1600 лв., ако ще и 1TB да му е паметта, няма кой да го вземе.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone X начело на класацията за най-продавани смартфони и през март
[Quote]Аз си имам правило, ако реша да продавам нещо, и не получа приемлива цена за него, го подарявам на някой близък. Така направих с айфон 7, дори не се опитах да го продавам, подарих го на племенницата.[/Quote]
Точно поради тази причина не продавам нищо. На мен нещо не ми се получава, а и в състоянието в което поддържам устройствата си, няма как да ги продавам с голяма загуба.
В момента ОЛХ е буквално залят с нови iPhone X от Теленор. Предполагам са лизингови и собствениците им търсят бързи пари. Най-вероятно после палят оператора. Лошото е, че са заключени към оператора и след двете години няма как да бъдат отключени.
Точно поради тази причина не продавам нищо. На мен нещо не ми се получава, а и в състоянието в което поддържам устройствата си, няма как да ги продавам с голяма загуба.
В момента ОЛХ е буквално залят с нови iPhone X от Теленор. Предполагам са лизингови и собствениците им търсят бързи пари. Най-вероятно после палят оператора. Лошото е, че са заключени към оператора и след двете години няма как да бъдат отключени.
Samsung GALAXY S22 Ultra