iPhone за 1 лв.? Вече и в България!
Re: iPhone за 1 лв.? Вече и в България!
Айфонът се продаде за 50ст. :)
Nali se se6ta6 4e moje i da e izmama ?! Kakto nali se se6ta6 4e moje da se slojat virtyalni 4ove4eta da naddavat ? :D
Така е - а ти откъде board знаеш, че всичко е коректно? Да не би да работиш за тоя сайт :-D
Откъде да сме сигурни, че този ник Allazar въобще съществува и е на реално лице, на което ще бъде пратена наградата? Сайта дори няма форум, за да се споделя информация между потребителите. Това мирише отдалече на измама.
Откъде да сме сигурни, че този ник Allazar въобще съществува и е на реално лице, на което ще бъде пратена наградата? Сайта дори няма форум, за да се споделя информация между потребителите. Това мирише отдалече на измама.
a ti zashto reshi che trqbva da ima forum. Ako beshe razgledal site-ove ot tozi tip shteshe da znaesh che forum nqma po druga prichina: za da ne mogat potrebitelite da se nagovarqt. A dali e izmama ili ne ne znam - site-a e nov. Potursih obache allazar v internet i izglejda che igrae i v drugi cent auction-i. Lichno az ochakvah che za iphone-a shte se naddava dosta poveche.
Нямам представа дали конкретния сайт е коректен, коментирам самата система на тези търгове.
Аман от измамници!!!
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 23:16
Пълна измама!!!!!!!!!!! Не играйте.
MI 2s > MI 4w > MI 5pro > MI 6 > MI MIX > MI MIX 2s
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 23:16
Измама е. Два дни играя за един тел. компа ми блокира за секунди и като рефрешнеш страницата Изненада!!! Телефона е спечелен.
MI 2s > MI 4w > MI 5pro > MI 6 > MI MIX > MI MIX 2s
И накрая телефона е спечелен от злият брат-близнак на дълечният пратовчед на каката на баджанака на създателят на сайта, нали?
Относно въпросният търг и статийте "GSMZALEV ви мами !!!" - поддръжката на сайта взеха решение и възстановиха цялата сума на потребителят "miroludia" на който не бе дадена възможност да играе поради блокиране на таймерите на 6-та секунда.Парите са възстановени !!!