Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor
Re: Re: Re: Re: Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor
[Quote]Това е стратегията на Huawei : тотална инвазия по целия свят. Агресивни, натрапване до втръсване, купуване на първи места на ключови характеристики,.измами, купуване на сайтове и т.н.[/Quote]
Странно от къдели са го видели(особенно пък това с купуване на автори на статии и статистики)!? Имам едни съмнения, че дори цените на апаратите им лека полека доближават тези на "учителите" в това отношение.
Странно от къдели са го видели(особенно пък това с купуване на автори на статии и статистики)!? Имам едни съмнения, че дори цените на апаратите им лека полека доближават тези на "учителите" в това отношение.
Даже Unbox Therapy използва вече 2 седмици P20 Pro, в който си беше преместил SIM картата от S9+ :D
Очевидно е кой е платил повече за реклама (woo)
При наличието на почти 2 милиарда китайци ... бълха ги ухапала, че 6 милиона са се абонирали.
Пък и не само той, ами дори SuperSaf TV прави доста (китайски) реклами напоследък. Преди няколко дни си поличи златния бутон за 1 милион абонати - какво съвпадение :D
Очевидно е кой е платил повече за реклама (woo)
При наличието на почти 2 милиарда китайци ... бълха ги ухапала, че 6 милиона са се абонирали.
Пък и не само той, ами дори SuperSaf TV прави доста (китайски) реклами напоследък. Преди няколко дни си поличи златния бутон за 1 милион абонати - какво съвпадение :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor
Не ходя по офисите на операторите освен ако не е за преподписване ,но наскоро минах с един приятел да си плати сметката в Telenor и имаше двама клиенти. Единия взе Huawei устройство с договор , а на другия му предлагаха отново модел на Huawei, като въпросният служител акцентираше защо не трябва да взима друг модел телефон ,т.е изтъкваше някаква недостатъци на останалите марки. То не бяха батерии ,камери, не знам си какво не знам си що. Apple и Samsung ги изкара по-зле и от китайските пръчки за 200лв.Не искам да обиждам никого,всеки си има вкус, но ми дотегна вече Теленор да издигат Huawei на пиадестал, а случаят с VoLTE е черешката на тортата.
Re: Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor
Не е лошо да има трети голям играч, разчупва се статуквото.
Някой да знае Мейт 20 Лайт ще се появи ли при А1?
Някой да знае Мейт 20 Лайт ще се появи ли при А1?
Re: Re: Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor
Unbox therapy даже дава free един Honor play X.
Чак успя и реклама на Перие да вкара в клипчето, много е печен.
https://gleam.io/D58cQ/honor-play-player-edition-giveaway
Чак успя и реклама на Перие да вкара в клипчето, много е печен.
https://gleam.io/D58cQ/honor-play-player-edition-giveaway
Re: Re: Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor
Самсунг също провежда агресивна рекламна кампания. Причината,според мен, е друга. Huawei предлага най-изгодни условия на операторите. Логично те изтъкват продуктите им. Apple им извива ръцете.
Re: Re: Re: Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor
Никога през годините като съм си купувал телефони от оператор не са ме облъчвали толкова агресивно да купя даден продукт. Преди много години преподписвайки договор към Глобул си купих HTC Desire HD и консултанта тогава десет пъти ми каза, да си взема тъкмо пуснатия в продажба iPhone 4, и че ще направя голяма грешка. Тогава недолюбвах ябълките, а и исках много андроид телефон (беше ми първия), Та тогава си взех HTC-то и наистина сгреших, но това е друга тема. Преди две години бях пуснал тема за лека помощ от притежатели на S7 Edge, HTC 10 и LG G5, защото ми предстоеше преподписване, а и имах нужда от нов смартфон. В офис на Виваком (на Герена) консултантите бяха категорични, че трябва да си купя HTC-то, защото било в пъти по-добро от самсунга. Аз агресивна реклама от Самсунг не съм видял никъде, освен някаква по телевизията, но това го правят всички марки.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor
Поне при мен няма начин една реклама, колкото и да е агресивна, да ми повлияе. Същото се отнася за ревютата, или пък за настояванията на консултантите какво да избера !
Малко да помислим.Зашо трябва да пише, че предлагат всякакви модели като от теленор не са им платили, защото щеше да си е реклама на теленор.По принцип такава статия няма място тук, освен ако не е платена. Платили са хуавей и толкова. Да бяха платили самсунг шеше да ги пиши тях. Да бяха платили теленор,щеше да пише, че предлагат няколко модела.
Искате да пише всички модели? Тогава щеше да е платена реклама на Теленор.
Искате да пише всички модели? Тогава щеше да е платена реклама на Теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Избрани смартфони Huawei с отстъпки през септември в Telenor
Точно, кратко и ясно (yes)