JEFF- Искате ли НОВИНА!??
JEFF- Искате ли НОВИНА!??
От днес в магазини Jeff се предлагат всички НОВИ ТЕЛЕФОНИ с 12% отстъпка- това не е шега току що им разгледах ценовата листа- НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ ЦЕНАТА НА СКЪПИТЕ АПАРАТИ КОИТО ПАДАТ С НАЙ-МНОГО ПАРИ Е ПО-НИСКА ОТ ЦЕНАТА С АБОНАМЕНТЕН ПЛАН КЪМ ВИВАТЕЛ!!!
Подобна политика не съм виждал никога в живота си- попитайте и ще се убедите!!!
ПРИМЕР:
Nokia N 95-8GB - цена с договор към Вивател- 1279 лв.
цена БЕЗ ДОГОВОР- 1178.3 ЛВ. !!!!!
Nokia 8800 Saphire Arte цена с договор: 2299 лв.
ЦЕНА БЕЗ ДОГОВОР: 2111.1 ЛВ !!!!!
АБЕ ХОРА ОТИДЕТЕ ДА ВИДИТЕ- НЕИСКАМ ДА ПИША ТУК ВСИЧКИ ЦЕНИ- БАННЕТЕ МЕ АКО ЛЪЖА!!!
Подобна политика не съм виждал никога в живота си- попитайте и ще се убедите!!!
ПРИМЕР:
Nokia N 95-8GB - цена с договор към Вивател- 1279 лв.
цена БЕЗ ДОГОВОР- 1178.3 ЛВ. !!!!!
Nokia 8800 Saphire Arte цена с договор: 2299 лв.
ЦЕНА БЕЗ ДОГОВОР: 2111.1 ЛВ !!!!!
АБЕ ХОРА ОТИДЕТЕ ДА ВИДИТЕ- НЕИСКАМ ДА ПИША ТУК ВСИЧКИ ЦЕНИ- БАННЕТЕ МЕ АКО ЛЪЖА!!!
Re: JEFF- Искате ли НОВИНА!??
Не разбирам, как така са по-скъпи на договор, логиката е обратното :)
Питай в магазина, в момента още сменят цените!!! Още примери:
NOKIA E90 цена с договор към Вивател: 1399 лв.
ЦЕНА БЕЗ ДОГОВОР И ОБВЪРЗВАНЕ: 1319.1 ЛВ.
ИМА И МНОГО ТЕЛЕФОНИ КОИТО ИМАТ РАЗЛИКА ОТ 10 ЛВ. С И БЕЗ ДОГОВОР...
NOKIA E90 цена с договор към Вивател: 1399 лв.
ЦЕНА БЕЗ ДОГОВОР И ОБВЪРЗВАНЕ: 1319.1 ЛВ.
ИМА И МНОГО ТЕЛЕФОНИ КОИТО ИМАТ РАЗЛИКА ОТ 10 ЛВ. С И БЕЗ ДОГОВОР...
По-добри цени тук:
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1300&sub=shop
www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1300&sub=shop
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1300&sub=shop
www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1300&sub=shop
"как така са по-скъпи на договор, логиката е обратното"
Телефоните на договор са си телефони на оператора. Тяхната цена зависи основно от съответния оператор. Цената на телефоните без договор зависи изцяло от политиката на магазина. Интересно е как Вивател ще реагира на такава политика на един от партньорите си.
Телефоните на договор са си телефони на оператора. Тяхната цена зависи основно от съответния оператор. Цената на телефоните без договор зависи изцяло от политиката на магазина. Интересно е как Вивател ще реагира на такава политика на един от партньорите си.
Не знам дали са на оператора, ама със сигурност са от официалния вносител, с менюта на БГ, книжки на БГ и т.н.
Та и аз като тебе си мисля, че телефоните с договор и без са просто различни телефони - ако си с договор го вземат от едно шкафче, ако си без - от друго.
Та и аз като тебе си мисля, че телефоните с договор и без са просто различни телефони - ако си с договор го вземат от едно шкафче, ако си без - от друго.
НЕЕее, аз неискам да правя реклама на магазини Jeff! изобщо не пуснах темата с тази цел- изумителното в случая е, че апарати с карта и договор към оператор струват с по 100 лева по-скъпо отколкото без обвързване с оператор- дойде времето когато плащаме по-скъпо за да сме абонати :)))
Някой виждал ли е подобна политика?
Ето че има какво да се види, а аз мислех че вече нищо неможе да ме изненада...
стандартното е да получиш апарат с отстъпка, когато подписваш договор за абонаментни услуги с оператор- по този начин се задължаваш да му плащаш поне месечната такса, а той ти намаля цената за телефона, аз поне така разбирах нещата- Е СЕГА ВЕЧЕ НЕ ГИ РАЗБИРАМ...Сега се налага да плащаш повече за да станеш абонат!!!Да вярно е че не е за всички телефони, но все пак е факт!
Относно "шкафчето" няма значение откъде го вземат, хората в магазина си получават надбавки за всяка карта която напишат към оператор, това си е част от стимула- напиши карта, а и те си имат "Таргет" определена бройка планове които трябва да напишат всеки месец, така че ако искаш да закупиш телефон с карта, който се предлага в мрежата, не е нужно да е с вивателско етикетче на кутията- в договора ти се пише IMEI- а и си избираш номер на телефона ако го има свободен, така че всичко което се предлага с вивател се продава на тази цена в съответния ден- понеже на следващия може и да не се предлага с Вивател, ох обърках се вече... Пояснението беше,че щом телефона е одобрен за продажба с абонаментен план, и го има в наличност в магазина ти пишат картата и ти го дават дори и да не е с Вивателска лепенка на кутията, разликата е в кода за вивател е "v-(модел на телефон)"
Някой виждал ли е подобна политика?
Ето че има какво да се види, а аз мислех че вече нищо неможе да ме изненада...
стандартното е да получиш апарат с отстъпка, когато подписваш договор за абонаментни услуги с оператор- по този начин се задължаваш да му плащаш поне месечната такса, а той ти намаля цената за телефона, аз поне така разбирах нещата- Е СЕГА ВЕЧЕ НЕ ГИ РАЗБИРАМ...Сега се налага да плащаш повече за да станеш абонат!!!Да вярно е че не е за всички телефони, но все пак е факт!
Относно "шкафчето" няма значение откъде го вземат, хората в магазина си получават надбавки за всяка карта която напишат към оператор, това си е част от стимула- напиши карта, а и те си имат "Таргет" определена бройка планове които трябва да напишат всеки месец, така че ако искаш да закупиш телефон с карта, който се предлага в мрежата, не е нужно да е с вивателско етикетче на кутията- в договора ти се пише IMEI- а и си избираш номер на телефона ако го има свободен, така че всичко което се предлага с вивател се продава на тази цена в съответния ден- понеже на следващия може и да не се предлага с Вивател, ох обърках се вече... Пояснението беше,че щом телефона е одобрен за продажба с абонаментен план, и го има в наличност в магазина ти пишат картата и ти го дават дори и да не е с Вивателска лепенка на кутията, разликата е в кода за вивател е "v-(модел на телефон)"
Чисто и просто операторите се опитват да печелят повече от телефони отколкото от услуги.Навън е дори обратно - субсидират се цените на апаратитес договор - ако някой се мисли,че и тук с договор взимаш апарат под реалната му цена е в голяма грешка ..
едит: На сайта още не са писали нищо и цените са си нормалните за тях безбожни цени с 50% надценка над реалната цена на която ги вземат.
едит: На сайта още не са писали нищо и цените са си нормалните за тях безбожни цени с 50% надценка над реалната цена на която ги вземат.
Не е така - има партиди, които могат да се продават само с карта и такива, които могат да се продават само без карта (дори апаратите да ги има като наличност от другата партида) - зависи дали е промоция на оператора или магазина.
Може и така да е, мен ми го обясниха и аз така го разбрах... Nistel аз в сайта им още не съм влизал, бях в магазина да платя сметка на приятел и тъкмо псуваха ( наистина си псуваха на глас) че трябва сега всички цени да махат и да правят други, попитах какво е станало, и точно тогава ми сложиха плаката с 12% намаление на всички НОВИ телефони, без втората употреба...Точно получиха бланките за етикети и новата ценова листа, позволих си да нахалствам и исках да я видя- там установих ПО-ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА НЯКОЛКО АПАРАТА, КОГАТО СЕ ВЗЕМАТ С ДОГОВОР -не на всички, но ако влезете в магазин на Jeff съм убеден,че ще установите точно това което Ви описах, от персонала на магазина нямаха обяснение- бланките им се пращат и се разпечетват- друго не ми казаха освен "Политика на фирмата"...