Бъзро бежично зареждане загрява понякога доста телефона, а жегата не е добре за батерията.
Безжично изплзвам само в колата с Waze навигацията в стойка с вградено бежично зареждане.
Бързо безжично в този случай няма смисъл, защото "бързото" се изключва автоматично от телефона и става "стандарно безжично", когато дисплея на телефона работи (освен AOD). При нормално зареждане след 300 км Waze (без режими на пестене/потъмняване) при мен заряда е ~ 2-3% повече от както съм тръгнал.
Какво представлява технологията за безжично зареждане Qi
- Чо :)
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
- Контакти:
Re: Какво представлява технологията за безжично зареждане Qi
Усмихни се... Животът е Хубав
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
Samsung S22 Ultra 5G, S21 Ultra 5G, Note 20 Ultra 5G, Note 10+, Note 9, Note 8, Note 5, Note 3, Nokia 808, N8, 5800, N95, 6600, 6510, 5510
На мен пък ми е супер удобно. Няма кабели , просто лепваш телефона и готово. Особено вечер в тъмното няма да налучкваш постоянно и да надереш лайсната около порта. Няма и опасност някое от децата да се оплете в кабела. Като ти звънне някой просто грабваш телефона и после го лепваш пак. Качествените безжични зареждат доста бързо(под 2 часа) ама имат и вентилатор за охлаждане. Супер бързо зареждане винаги можеш да ползваш с кабела така или иначе. Но свободата и удобството на безжичното за мен е незаменима вече.
Сериозно ли това е единствения плюс на безжичното, че в тъмното не търсиш кабела хах. Само как се измъчвам нощно време да търся кабела.. хаха. Не казвам, че е лошо.. хубава алтернатива е, но полза нулева.
То като извития екран на самсунг. Уж с някви ползи, но реално нищо.
Хубаво е обратното безжично на смартфоните, най-вече заради часовници, гривни, слушалки и т.н Да, това има полза и реално приложение.
То като извития екран на самсунг. Уж с някви ползи, но реално нищо.
Хубаво е обратното безжично на смартфоните, най-вече заради часовници, гривни, слушалки и т.н Да, това има полза и реално приложение.