Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Spikul
Регистриран: 23 ное 2014, 12:17

Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от Spikul » 04 дек 2016, 18:22

[quote]Мани, обичам ги тези модерни клавиатури. Просто казвам, че видя ли такава тема вече направо очаквам първото мнение да е от теб и да гласи все същото. Но не разбирам защо го правиш? Обичаш да водиш все същия спор ли? Аз не виждам смисъл.[/quote]
Крадеца вика, дръжте крадеца. Значи ти винаги може да защитаваш остарялата IPS технология с псевдо доводи, а когато има новина и явно доказателство, че нещата вървят към AMOLED, веднага по детски ме обявяваш за тривиален.
Доста егоцентрично, не мисли ли, че не само ти имаш право да пишеш тук?
Тази новина за пореден път показва, че IPS е история и бъдещето е в АMOLED!
Никой не ви кара на сила да ги ползвате, може да си ползвате и монохроматичните дисплеи. Но поне когато фактите говорят, е хубаво да ги приемате!

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от PoceH_BS » 04 дек 2016, 18:30

НЕ бъркай новите OLED с AMOLED! IPS-а не можеш да го замениш с нищо при профи мониторите и новата технология на Panasonic ще "натика в миша дупка" AMOLED-а... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Spikul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от Spikul » 04 дек 2016, 18:56

Напротив, ти си този който бърка и смята, че OLED е различно от AMOLED. Само, че не са, ето чети:
https://en.wikipedia.org/wiki/OLED
А това за профи мониторите е толкова изтъркано, че чак е нелепо. Трудно ли е да напишеш в Google - Professional oled monitor, за да разбереш, че пишеш откровени лъжи?
Пък новата технология на Panasonic, ще я видим. Няма лошо да има иновации. Знам, че Samsung подготвят нова такава, но само времето ще покаже дали ще се наложат. За сега AMOLED е най-доброто!

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от PoceH_BS » 04 дек 2016, 18:59

Може да си заблуден колкото си поискаш, лошо няма, но да го казваш на профита е... дори не е меко казано смешно, трагично е... :D:D:D

Spikul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от Spikul » 04 дек 2016, 19:09

Пич, хайде дръж се по-прилично! Квалификациите си ги задръж за селски събирания, а ако няма какво конкретно да кажеш, по-добре не се излагай!
Може да се имаш за профи, но профитата в тази област работят в Япония, САЩ и Южна Корея. Ти си просто един анонимен хейтър, който дори не може да прочете, че AMOLED е OLED технология.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от muamamu1 » 04 дек 2016, 19:10

Не, просто от 2006 съм в този форум и единственото, на което ме е научил, е, че няма смисъл да спориш с някой, който явно си е наумил нещо. Както искаш. Пиши и следващия път същото. Копирай си мнението направо, че да не мислиш за нови думи. На мен IPS дисплеите ще продължават да ми харесват повече и да ми изглеждат по-добре. :)

Потребителски аватар
PoceH_BS

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от PoceH_BS » 04 дек 2016, 19:15

[Quote]Пич, хайде дръж се по-прилично![/Quote]

Личните обръщения се пишат в бележки, за технологичните се искат факти и знания! ВиждаМ, че си пропуснал новините, прочети какво е OLED от SHARP и защо Ябълките го предпочетоха пред Самсунг AMOLED. Не се имам, съм ПРОФИ, но лаици като теб няма как да го разберат.

Spikul

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от Spikul » 04 дек 2016, 19:17

[quote]Не, просто от 2006 съм в този форум и единственото, на което ме е научил, е, че няма смисъл да спориш с някой, който явно си е наумил нещо. Както искаш. Пиши и следващия път същото. Копирай си мнението направо, че да не мислиш за нови думи. На мен IPS дисплеите ще продължават да ми харесват повече и да ми изглеждат по-добре.[/quote]
Нали разбираш, че се характеризираш, проектирайки върху опонента мнението си?
Ок, уважавам мнението ти, че не харесваш AMOLED, макар и да няма конкретика в това нехаресване. Всеки има право да се държи ирационално - и аз самия съм го правил. Няма лошо :)

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от muamamu1 » 04 дек 2016, 19:26

А, това, което аз ти казвах, е че няма грам смисъл да се хабиш и да обясняваш защо според теб OLED технологията е по-добра, защото тук не съществува такъв вид разговор и само си хабиш нервите. Беше съвсем, съвсем приятелско, нищо лошо не мисля за теб. :)

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Китайски производители създават консорциум, за да си осигурят AMOLED панели

Мнение от velnsl » 04 дек 2016, 22:00

[Quote]Може да се имаш за профи, но профитата в тази област работят в Япония, САЩ и Южна Корея[/Quote]
Това, че е българин да не го прави по-малко специалист от тях или защото е Българин не разбира много много от тия неща. Това, че човек е решил да се реалицира в България няма лищо лошо нито го прави по-лош от много специалисти от други националности.
На някой от по-големите тук във форума не им писали тройки в училище само за присъствие в часа, или нормално поведение, или за това че си е написал трите имена без грешка.

Отговори