Клиентите на Fibank вече могат да плащат и през Apple Pay
Re: Клиентите на Fibank вече могат да плащат и през Apple Pay
С "Моят избор Онлайн" плащам по 3 лв. на месец и почти всичко ми е безплатно.
Привет на всички!
Имам проблем с регистрацията на Debit Master card в wallet - iPhone 6s Plus. iOS 13.2.2
Имах неуспешна регистарция на Debit Master card в Apple Pay(wallet). Изтрих стандартно картата от Wallet.
Обадих се в банката (Fibank) и от там също премахнаха незавършената регистрация.
След тази първа неуспешна регистрация немога да регистрирам повече карта в Apple Pay.
Опитах с друга карта (master card - credit). Винаги я отхвърля. Няма значение откъде ще стартирам
процедурата по регистрация - MyFibank, Wallet или Settings.Wallet & Apple Pay.
Интересното е, че въпросната карта я дигитализирах на Apple Watch 4 без проблем от същия телефон.
Иска ми се ако мога да ресетна данните на приложението Wallet... А може би не е там проблема...
Ако някой има идея може да я сподели...
Имам проблем с регистрацията на Debit Master card в wallet - iPhone 6s Plus. iOS 13.2.2
Имах неуспешна регистарция на Debit Master card в Apple Pay(wallet). Изтрих стандартно картата от Wallet.
Обадих се в банката (Fibank) и от там също премахнаха незавършената регистрация.
След тази първа неуспешна регистрация немога да регистрирам повече карта в Apple Pay.
Опитах с друга карта (master card - credit). Винаги я отхвърля. Няма значение откъде ще стартирам
процедурата по регистрация - MyFibank, Wallet или Settings.Wallet & Apple Pay.
Интересното е, че въпросната карта я дигитализирах на Apple Watch 4 без проблем от същия телефон.
Иска ми се ако мога да ресетна данните на приложението Wallet... А може би не е там проблема...
Ако някой има идея може да я сподели...
Ако сканираш картата с камерата, обърни внимание на номера. Често камерата го засича неправилно. И на мен ми се наложи да си късам нервите половин час, докато се усетя, че просто не разпознава цифрите.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Сещам се и за друг вариант. Вкарай си картата като платежно средство в App Store и iCloud и след това в Wallet при добавяне на карта има опция за добавяне на запаметена карта за плащане.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Картата е вкарана като платежно средство в App Store и iCloud. Освен с камерата опитах и ръчно въвеждане на номера от картата. Ефекта е същия. Може и някаква елементарна грешка да повтарям. Ще опитвам пак. Направих плащане от часовника. Супер. Много е удобно.