Кодът на Symbian^3 ще бъде готов до края на март
Кодът на Symbian^3 ще бъде готов до края на годината
Я кажете кога ще можем да се посмеем на този "нов" и НЕкопиран UI? :D
Re: Кодът на Symbian^3 ще бъде готов до края на годината
Цяла тема за въпрос без смисъл и без отговор!? (no)
Да, satman, напълно съм наясно, че няма да се съгласиш с мен, че това, което се вижда не е нищо ново и невиждано. Тоест, все старата ОС и гупав UI.
И мнението ти си е все така старо и споделяно във всички възможни теми...................
Мнението си остава, а ОС-а уж се променя. За какво ти говори това?
Готини нововъведения в Симбиян, които ми липсват в моето мини, от което като цяло съм доста доволен за момента. Приятни ефекти на доброто старо меню, което някой път може да те докара до тих ужас докато си ровиш в галерията, но пък всичко е въпрос на навик, както се казва. Има и други нововъведения, които ще станат известни тия дни - като цяло нещата вървят на добре - бавно, но сигурно. Няма начин, при положение, че е най-продаванат мобилна ОС.
Не бих отказъл обаче и някакви хардуерни подобрения, ще ми се по-нов проц и поне 256 мегабайта оперативна памет. Да видим и какво ще излезне от съвместното сътрудничество с Интел..
Не бих отказъл обаче и някакви хардуерни подобрения, ще ми се по-нов проц и поне 256 мегабайта оперативна памет. Да видим и какво ще излезне от съвместното сътрудничество с Интел..
Много ми е интересно откъде си събрал толкова много негативно мнение към Симбиан?
Това, че на теб не ти харесва и не ти вървят игрите на него не значи, че на останалите хора не им върши работа.
Играй си с Ябълката и не се занимавай с негативизъм.
;)
Това, че на теб не ти харесва и не ти вървят игрите на него не значи, че на останалите хора не им върши работа.
Играй си с Ябълката и не се занимавай с негативизъм.
;)
Ами, ползвал съм го и, как да ти кажа, НЕ СТАВА. НЕ го сравянявай с айФоун, ако искаш. Андроид, Уиндоус, Maemo, всичко е по-добре от това недоразомение.
Пак те питам - за какво не става?
За игри и мултимедия - ОК, но за всичко останало не съм съгласен.
Не ми се иска за пореден път да дъвчем едно и също...
:|
За игри и мултимедия - ОК, но за всичко останало не съм съгласен.
Не ми се иска за пореден път да дъвчем едно и също...
:|
Не е зле, имайки предвид с какви подобрения ще бъде.Поне сега като му сложат по-силен хардуер, ще са барнали и системата за да може наистина да се възползва от него и да върви по-добре и да има повече възможности.
За мен лично, това че ще е с капацитивен екран и че ще има мулти-тъч и пинч-зуум хич не ме блазни, но сигурно ще привлече доста други.
Виж ако изкарат нещо с резистивен, но пак да има горепосочените функции, определено ще му обърна внимание.(woo)
За мен лично, това че ще е с капацитивен екран и че ще има мулти-тъч и пинч-зуум хич не ме блазни, но сигурно ще привлече доста други.
Виж ако изкарат нещо с резистивен, но пак да има горепосочените функции, определено ще му обърна внимание.(woo)