Колко големи са проблемите на GLOBUL с билинга и отношението към потребителите им?
Re: Колко големи са проблемите на GLOBUL с билинга и отношението към п
Сравененията ви са некоректни. Няма как да бъдат сравнявани продавачът на домати и краставици и мобилните оператори. Поне не и в това отношение.
Да-а-а и всеки ползва мобилен телефон и оператор. (: Все едно в автофорум - форумците да нямат автомобили.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
No Comment
Дата: 30.01.2010 14:10
[Quote]Минути само в една мрежа не ми вършат работа защото от разговорите в другите мрежи ще се набутам много повече.[/Quote]
Точно така Nistel
Лично за мен офертата не струва. Едва когато минутите към другите мрежи са минимум 500-1000-1500 ..., а не толкова към собствената мрежа, бих бил доволен. [B]А иначе нищо хубаво не очаквам от Глобул [/B]Те винаги ще следват Мтел и самата им стратегия е на последовател, а не иноватор
........................................................................
Дата: 18.01.2010 19:13
Все пак има възможност т.69 от Общите условия / общо взето доста измислена и фалшива, но предвидена все пак като възможност, еднократно временно спиране ... бля бля за срок не повече от 3 мес.[B] Слава Богу, че няма ми се налага повече да им ползвам услугите на тия измамници Глобул [/B]
N.B. 69
...................................................................
Тема: Re: GLOBUL (finger)
antivillager мен също така ме набутаха. След като се обадих на другия ден ми обясниха, че трябвало да изчакам 23ч. / каквото и да значи това/, а иначе си бях получил СМСа. На въпроса ми "Защо така" и " Кво ши прайм ся" ми отвърнаха " - Ми , ти да не искаш веднага да отчете системата". С минутите също така се получаваше -Инфото се обновяваше след няколко часа ... и много други случки с тия Глобул. Зарязах ги и сега нямам никакви проблеми с техните номерца
PS. (finger)
Дата: 30.01.2010 14:10
[Quote]Минути само в една мрежа не ми вършат работа защото от разговорите в другите мрежи ще се набутам много повече.[/Quote]
Точно така Nistel
Лично за мен офертата не струва. Едва когато минутите към другите мрежи са минимум 500-1000-1500 ..., а не толкова към собствената мрежа, бих бил доволен. [B]А иначе нищо хубаво не очаквам от Глобул [/B]Те винаги ще следват Мтел и самата им стратегия е на последовател, а не иноватор
........................................................................
Дата: 18.01.2010 19:13
Все пак има възможност т.69 от Общите условия / общо взето доста измислена и фалшива, но предвидена все пак като възможност, еднократно временно спиране ... бля бля за срок не повече от 3 мес.[B] Слава Богу, че няма ми се налага повече да им ползвам услугите на тия измамници Глобул [/B]
N.B. 69
...................................................................
Тема: Re: GLOBUL (finger)
antivillager мен също така ме набутаха. След като се обадих на другия ден ми обясниха, че трябвало да изчакам 23ч. / каквото и да значи това/, а иначе си бях получил СМСа. На въпроса ми "Защо така" и " Кво ши прайм ся" ми отвърнаха " - Ми , ти да не искаш веднага да отчете системата". С минутите също така се получаваше -Инфото се обновяваше след няколко часа ... и много други случки с тия Глобул. Зарязах ги и сега нямам никакви проблеми с техните номерца
PS. (finger)
В търговията правилата са едни и същи и за зарзаватчията и за мобилния оператор. Разликата е в конкуренцията: за 1-вия я има, а за втория...
А и примера беше точен: Ако направят грешка в магазина, след месеци в натура ли трябва да ти върнат парите или в най-кратък срок и в брой? И за оператора важи същото!
А и примера беше точен: Ако направят грешка в магазина, след месеци в натура ли трябва да ти върнат парите или в най-кратък срок и в брой? И за оператора важи същото!
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
tre !!! Разликата е именно в броя купувачи и броя продавачи... всичко друго следва от това Естествено може да се поддържа изкуствено търсене или предлагане, което вече изкривява модела на конкуренция Но наистина примерът със зарзаватчията не е уместен. Ако зарзаватчията ти плати в натура 2-3 т. домати и краставици все пак ще си имаш салатка за ракийката. Blisss e много добре обучена, корпоративни стандарти и бля бля , но съм сигурен че също така може да защитава и противоположна позиция , ако се наложи професионалистка е и не спорете
Верно не е много точен, заради разликата в размера на измамата.
Ама ако са ти последните 5 лв и са ти за хумана на детето? Ще му обясниш че няма да яде сега, че едни зелени чичковци, по-бедни и от нас, им трябвал заем за 3-4 месеца...
Ама не може да им се отрече че знаят как да си поискат :D:D:D
Пък и с блисс рядко стигаме до спор. Тя си ме навиква доста преди това :)
@Блиссс: (flower) Не се сърди, човече :D
Ама ако са ти последните 5 лв и са ти за хумана на детето? Ще му обясниш че няма да яде сега, че едни зелени чичковци, по-бедни и от нас, им трябвал заем за 3-4 месеца...
Ама не може да им се отрече че знаят как да си поискат :D:D:D
Пък и с блисс рядко стигаме до спор. Тя си ме навиква доста преди това :)
@Блиссс: (flower) Не се сърди, човече :D
-
- Регистриран: 26 яну 2010, 19:43
И ние имаме големи проблеми с глобъл отностно билигна. Начисляват се трафик на данни, който въобще не е реален, да не говорим че миналия месец платих трафик на данни в роуминг, при положение, че телефона ми беше спрян :( Май гърците ги удари кризата и започнаха с циганските номера.
Извинявай, но защо да не могат да се сравняват? Единият е търговец, другият също. За някои правилата не важат ли? Нали това е основен принцип на демокрацията - еднакви правила за всички и уважение към всеки. В случая с продавача никой клиент не би се занимавал повече с него. При Глобул вместо, например, клиентът да бъде компенсиран по някакъв начин, да кажем, да не плаща един месец, на него му се създават допълнителни пречки.
Исках да покажа абсурдността и комичността на случая, ако бъде сведен до друг отрасъл.
Друг пример:
Проектантско бюро проектира строителен обект за клиент. Хонорарът се определя в процент от стойността на обекта. Грешка в сметката (волна или неволна). Клиентът се усъмнява, открива я и иска среща с ръководителя на бюрото. Разговорът може да протече горе-долу така:
Клиентът:
- Намерих грешка в изчисленията. Взели сте ми 10 хиляди лева повече (примерно).
Ръководителя:
- Така ли? Не може да бъде... Я да видя.
Гледа търси, вади тефтера, химикала, калкулатора, компютъра, почесва се по тила умно няколко пъти, изчислява, преичислява и изведнъж открива:
- Вярно бе, така е. Виновни сме. Сега ще те компенсираме като ти проектираме три къщички, но започваме след 3 месеца, че сега имаме много работа. Всеки месец ще ви проектираме по една и така ще се издължим.
- Но как така? На мен не са ми необходими три къщички...
- Няма значение, ние пари не връщаме, вече сме издали фактура.
- Но аз не искам вече да съм ви клиент, върнете ми парите! Тези пари мога да ги използвам, вместо да ми правите ненужни къщички. Мога да ги дам като премии на служителите си, да ги изям и да ги изпия по кръчмите, да отида на почивка на Карибите, да направя околосветско пътешествие, да изуча децата си, да ги дам за благотворителност, да отворя нов обект и колко други неща...
- Щом веднъж си се хванал на хорото, ще го играеш, ние пари не връщаме. Ще ти проектираме къщичките, пък ти ако искаш ще си ги построиш и ще си живееш в тях!
:D:D:D:D:D
Исках да покажа абсурдността и комичността на случая, ако бъде сведен до друг отрасъл.
Друг пример:
Проектантско бюро проектира строителен обект за клиент. Хонорарът се определя в процент от стойността на обекта. Грешка в сметката (волна или неволна). Клиентът се усъмнява, открива я и иска среща с ръководителя на бюрото. Разговорът може да протече горе-долу така:
Клиентът:
- Намерих грешка в изчисленията. Взели сте ми 10 хиляди лева повече (примерно).
Ръководителя:
- Така ли? Не може да бъде... Я да видя.
Гледа търси, вади тефтера, химикала, калкулатора, компютъра, почесва се по тила умно няколко пъти, изчислява, преичислява и изведнъж открива:
- Вярно бе, така е. Виновни сме. Сега ще те компенсираме като ти проектираме три къщички, но започваме след 3 месеца, че сега имаме много работа. Всеки месец ще ви проектираме по една и така ще се издължим.
- Но как така? На мен не са ми необходими три къщички...
- Няма значение, ние пари не връщаме, вече сме издали фактура.
- Но аз не искам вече да съм ви клиент, върнете ми парите! Тези пари мога да ги използвам, вместо да ми правите ненужни къщички. Мога да ги дам като премии на служителите си, да ги изям и да ги изпия по кръчмите, да отида на почивка на Карибите, да направя околосветско пътешествие, да изуча децата си, да ги дам за благотворителност, да отворя нов обект и колко други неща...
- Щом веднъж си се хванал на хорото, ще го играеш, ние пари не връщаме. Ще ти проектираме къщичките, пък ти ако искаш ще си ги построиш и ще си живееш в тях!
:D:D:D:D:D
:DНяма по сбъркана система от тази на византийците:D:D:D