Компонентите в iPhone 6s Plus струват на Apple само 16 долара повече
Това е към 420лв. някъде, а Мтел например го продава за 1350 в брой. Добре се дошли при епъл :)
Re: Компонентите в iPhone 6s Plus струват на Apple само 16 долара повече
420 ?Да не е единична бройка?
Re: Re: Компонентите в iPhone 6s Plus струват на Apple само 16 долара повече
Аз си купих частите отделно и си го сглобих, точно 420лв излезе, прави сте.
Голяма далавера.
Голяма далавера.
Re: Компонентите в iPhone 6s Plus струват на Apple само 16 долара повече
[Quote]Това е към 420лв.[/Quote]
На грешно място "копаеш", частите са едно от нещата които определят цялостната цена на дадено у-во. Тук по интересният момент е защо ги "цакат с топла бира" като има само 16GB и 64GB модели, няма 32GB - разликата в цената на паметта е смешна: 16GB струват по-малко от 6 долара на устройство. Но разликата в цената м/у 16GB и 64GB моделите е забележи 100$... Доят си ги "овчиците" както си искат... :D
На грешно място "копаеш", частите са едно от нещата които определят цялостната цена на дадено у-во. Тук по интересният момент е защо ги "цакат с топла бира" като има само 16GB и 64GB модели, няма 32GB - разликата в цената на паметта е смешна: 16GB струват по-малко от 6 долара на устройство. Но разликата в цената м/у 16GB и 64GB моделите е забележи 100$... Доят си ги "овчиците" както си искат... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Парите не са важни щом е Епъл.
За тях съм готов да работят и без да ми дадат телефон.
И 4 гигабайта да го пуснат, пак ще им кажа "благодаря" и ще им целуна гейският задник.
Освен това си "купуваме" само 128гигабайтовете.
Цакат ни и в Айпад про забрави да го споменеш- или 32гиги или 128:)
и скапаната "ни" химикалка е 100 долара в USA, тук ще дойде над 200-220лв....познай?
Точно така господин Росенчо и за нея ще дам 220лв + Айпад дето струва 1000Евра- Бързо схващаш...
(beer) пий бира, живота е хубав и си пази парите от такива гадни "фирмички" като Епъл, дето само те "лъжат"
Оп пак се рестартира- аман, ще го хвърля вече.
За тях съм готов да работят и без да ми дадат телефон.
И 4 гигабайта да го пуснат, пак ще им кажа "благодаря" и ще им целуна гейският задник.
Освен това си "купуваме" само 128гигабайтовете.
Цакат ни и в Айпад про забрави да го споменеш- или 32гиги или 128:)
и скапаната "ни" химикалка е 100 долара в USA, тук ще дойде над 200-220лв....познай?
Точно така господин Росенчо и за нея ще дам 220лв + Айпад дето струва 1000Евра- Бързо схващаш...
(beer) пий бира, живота е хубав и си пази парите от такива гадни "фирмички" като Епъл, дето само те "лъжат"
Оп пак се рестартира- аман, ще го хвърля вече.
Re: Re: Re: Компонентите в iPhone 6s Plus струват на Apple само 16 долара повече
Точно е този момента, при който някой "доктор" трябва да го сглоби, да заработи и да покрие изискванията. Ами само това ли е, името, модела, маркетинга, потенти и т.н. Там отиват другите 1000+ лева
Re: Re: Компонентите в iPhone 6s Plus струват на Apple само 16 долара повече
Овците с Cloud услуги пространство ще си набавят, ти с твоето 3-то класно Леново ъпдейти как ще си набавиш не те знам.. Преккратиха ли му вече съпорта? Маршмелоу ще помирише ли или ще слагаш гаражни ромове? Докато и аз не съм ОК с това все още да предлагат 16GB, не е чак да е цакане. Моя е толкова, просто защото нямам нужда от повече. В момент имам 6ГБ свободни. Доят кучетата тия дето им продават телефони които след 5 месеца са извън системата и цената им е паднала 3-но, че и стават и непродаваеми ;)
Едит: Не всеки има пари да ходи на КРУИЗ В Бургас за да си позволи 64GB ;) ( дано си схванал сърказмът) (whistle)
Едит: Не всеки има пари да ходи на КРУИЗ В Бургас за да си позволи 64GB ;) ( дано си схванал сърказмът) (whistle)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Re: Компонентите в iPhone 6s Plus струват на Apple само 16 долара повече
кви ти круизи бе, всичко се дава на Епъл....
сладурко, стига си писал толкова да не ти загрее Хайфоня, моя веке пари...
сладурко, стига си писал толкова да не ти загрее Хайфоня, моя веке пари...
Re: Re: Re: Re: Компонентите в iPhone 6s Plus струват на Apple само 16 долара повече
Хаххаахааа, започнахте да ми харесвате, така влагаики сарказъм ;) Доста по-добре, иначе хейтърите нападат и се взимат твърде насериозно 8)
Re: Re: Re: Re: Компонентите в iPhone 6s Plus струват на Apple само 16 долара повече
Трябва да видя как да го накарам и моя да грее, зима иде.. Да си избие парите :D
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!