Конгресът в САЩ проправи път към забраната на TikTok

mrazko
Регистриран: 10 май 2008, 15:55

Re: Конгресът в САЩ проправи път към забраната на TikTok

Мнение от mrazko » 18 мар 2024, 04:04

:D Това ми хареса -“ морално-етически причини”. И в кръга на майтапа, явно не ближете достатъчно , и където трябва. :) ;)
Iphone 15 Pro Max

Nilson
Регистриран: 14 май 2011, 01:06

Мнение от Nilson » 18 мар 2024, 10:10

С визите всичко е ясно - 30 години ближем подметките на Big Brother, а отношението му към нас не е като към по-малък брат, а като към слуги, лакеи.
Когато Голям Брат ни беше Москва - визи за СССР, за страните от Варшавския Договор и СИВ не бяха нужни, купуваш си билет за влак или самолет и тръгваш.Да уточня - на мен виза за САЩ не ми е нужна. По морално-етически причини не съм посещавал и няма да посетя страни по на запад от Белград
Или си твърде малък за да знаеш какво е било или си пълен лъжец.Никога не е било да си купиш билет, дори и за соц.лагера и да се качиш на самолета.Винаги се е искало разрешение от кварталната БКП или ОФ организация и се посочваха причини за пътуването.Най-малко българите не притежавахме свободно задграничени паспорти, а зеленият тефтер беше само да може да те следят къде живееш, за кого си женен и къде работиш.
България в момента има визи с САЩ, поради простата причина,че генерираме нелегална емиграция към там.Има си технически изисквания, които ние не изпълняваме и няма нищо общо с никакъв Голям или малък брат.И между другото не се сещам САЩ да са ни нападнали и окупирали, ама явно Историята, която си учил в училише е била от някаква паралелна реалност!
А това ,че си имал морално-етнически причини да не ходиш по-далеч от Белград мога да кажа само едно....жалко,че съществуват такива хора като теб.Промити мозъци, на които все другите са им виновни, най-вече западняците.И повярвай ми, никой "по на запад от Белград" не си е прерязал вените поради факта,че не си ги посещавал.

Nik21
Регистриран: 25 дек 2018, 09:22

Мнение от Nik21 » 18 мар 2024, 14:39

Nilson написа:
18 мар 2024, 10:10
А това ,че си имал морално-етнически причини да не ходиш по-далеч от Белград мога да кажа само едно....жалко,че съществуват такива хора като теб.Промити мозъци, на които все другите са им виновни, най-вече западняците.И повярвай ми, никой "по на запад от Белград" не си е прерязал вените поради факта,че не си ги посещавал.
Да, аз на хора които презирам, не им ходя на гости. Отвращават ме западните ЛГБТК+ - х : трансвестити-извратеняци. Техните "Родител 1 и 2". Падането им на колене пред негрите, с една дума отврат.
Затова пък ми е широко и просторно на изток. Ходил съм 10 000 км на изток, топнах се и в Тихия океан, но за кратко, защото там водата дори и през август е само +17 градуса.

P.S. Уважавам хората, които имат достойнство.
Российский арбитр Сергей Карасев не встал на одно колено в знак поддержки движения BLM (Black lives matter) перед началом матча «Порту» — «Ливерпуль» в рамках второго тура группового этапа Лиги чемпионов.
https://www.gazeta.ru/sport/news/2021/0 ... 7977.shtml

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Мнение от NSWDG » 18 мар 2024, 15:07

Да имаш достойнство и да имаш мнение (без значение дали е правилно или не) са две абсолютно различни неща. В случая, совеЦкий деревян има само мнение и то вменено му от други совеЦкие деревяны. Ако въпросният съдия е бил толкова потресен и принципен от падането на коляно, защо не е протестирал като например да откаже да свири този мач и да си остане в Москва? Традицията е от месеци преди въпросната среща..
==================
MPXV3RX/A

Отговори