Конгресът в САЩ проправи път към забраната на TikTok
Новина от MobileBulgaria Конгресът в САЩ проправи път към забраната на TikTok
-
- Регистриран: 23 фев 2009, 12:16
Така демокрацията, работи с конкуренцията.....
Re: Конгресът в САЩ проправи път към забраната на TikTok
Ей тука сега, някои неща не са ми ясни. Моля разбирачите да ме светнат по въпроса: След като ТикТока няма да го има на платформите Apple и Google, американците не могат ли да си го изтеглят от друго място? Като например: Xiaomi Gallery App, APKpure, APKcombo, RuStore и много други.Това ще стане чрез забрана на операторите на магазини за приложения, като Apple и Google да я предоставят през платформите си.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Хайде, хайде, не ядем доматите с колците, че с толкова елементарни подмятания да се опитваш да прокарваш незащитими тези.
Кефи ме как краварите си мислят, че са господари на планетата… очевадно забравяйки, че годината е 2024-та и господари не може да има… еднополюсен свят също…
Демокрация в действие
Демокрация в действие
Е как ще е "незащитима теза", не ставай смешен.reedsolomon написа: ↑14 мар 2024, 23:01с толкова елементарни подмятания да се опитваш да прокарваш незащитими тези.
САЩ се бият в гърдите, че са най-демократичната страна в света, пример за всички, светъл лъч в тъмнината, а всъщност са най-тоталитарната държава. Най-мръсната и подла президентска надпревара е в САЩ, претендентите взаимно се опитват да се вкарат в затвора, блокират се акаунти във FB, запушват се устата, уволняват се журналисти за казани неугодни истини. Абе пълен таш@к - в САЩ за да си купиш алкохол, ти искат лична карта, за проверка за навършени 21 години, а при гласуване за президент не ти искат документ за самоличност, затова и вкарват милиони мигранти, за да гласуват за Байдън.
И с тия тъпотии, които изреди си защити позицията ли, контратезата ли? Не се хаби да ми отговаряш, въпросът ми е риторичен....
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Всъщност не се вниква в детайлите, къде е заровено кучето.
"...Както може да се очаква, законопроектът не забранява изрично платформата, но дава на собствениците ѝ, китайската компания ByteDance, около пет месеца, за да я продаде. Ако това не се случи, услугата ще бъде забранена в САЩ."
Та нещо което не носи пари в американския джоб е "заплаха" за националната им сигурност. Грабежите и пиратството от 18 и 19 век продължават макар и видоизменени и през 21 век.
"...Както може да се очаква, законопроектът не забранява изрично платформата, но дава на собствениците ѝ, китайската компания ByteDance, около пет месеца, за да я продаде. Ако това не се случи, услугата ще бъде забранена в САЩ."
Та нещо което не носи пари в американския джоб е "заплаха" за националната им сигурност. Грабежите и пиратството от 18 и 19 век продължават макар и видоизменени и през 21 век.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Брех, много фенове на Китай и Тръмп. Да се чудиш защо не са емигрирали там (или в Русия)...
А аз се чудя защо другите не са заминали за Вашингтон… ааа чакай.. сега се сетих… просто не ви искат там..