[Quote]Сега се продава повече от всякога и повече от всички други смартфони. Вероятно не защото е супергаден и остарял боклук.[/Quote]
Това само ти го казваш. Аз никога не съм го твърдял, даже напротив, много добре знаеш, не отклонявай по този начин. :)
[Quote] Въпреки едноядрения си процесор и по-малкото си RAM, iPhone-ът ми работи също толкова бързо, колкото Sensation и GSII.[/Quote]
Обещавам ти повече никога да не дискутирам с теб на тема смартфоуни. Явно съм много неподготвен за целта.
Концептуална разработка на холографска клавиатура за iPhone 5
Re: Концептуална разработка за холографска клавиатура за iPhone 5
[Quote]Обещавам ти повече никога да не дискутирам с теб на тема смартфоуни. Явно съм много неподготвен за целта.[/Quote]
Какво имаш предвид с това? Споделям факт, от личен опит.
Какво имаш предвид с това? Споделям факт, от личен опит.
[Quote]Какво имаш предвид с това? Споделям факт, от личен опит.[/Quote]
Просто имаме съвсем различни разбирания и мнения. Хората са разнообразни
(beer)
Просто имаме съвсем различни разбирания и мнения. Хората са разнообразни
(beer)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Нямам Айфон 4,но имам един 3 джи ес бях доста доволен от него...
Е за какви мнение става въпрос? Не знаех, че скоростта на работа и наличието на игри са относителни фактори.
[Quote]Е през твоите "очи" естествено, че не е хвалене, а просто подчертава колко е добър най-добрия телефон на света, но го натяква на всички.[/Quote]
Хваля се и го натяквам на всички? Да не би да съм си сложил телефона като аватар? ;)
Нормално е, че когато избирам определен телефон, имам аргументация защо съм го избрал и защо съм преценил, че това ще е най-подходящия телефон за мен. Но ако случайно обърнеш внимание, 90% от постовете ми са точно в теми свързани с платформата, която харесвам и ползвам. В този ред на мисли, не разбирам твоята активност в темите за айфон, след като те натоварват, а и е ясно, че не го харесваш.
E34v8 при положение, че всяко следващо тримесечие айфона правят нови рекорди в продажбите, няма икономическа причина за Епъл да намалява цените. За потребителите всичко е въпрос на гледна точка. На мен лично много ми харесва, че цената му не пада. Първо, защото си го купувам когато го пуснат, без да се притеснявам, че ако съм чакал съм щял да го взема по-изгодно. И второ, ако реша да го продавам, мога да му взема повече пари. Примерно преминаването ми от 3GS към 4 ми струваше 200лв. и преподписване на договора.
Но виж за хората, които сега си купуват четворки си е прецакване. Интересно е, че в последно време много познати си взеха четворки, което е супер странно за мен, тъй като след някой месец за същите пари ще вземат петици.
Хваля се и го натяквам на всички? Да не би да съм си сложил телефона като аватар? ;)
Нормално е, че когато избирам определен телефон, имам аргументация защо съм го избрал и защо съм преценил, че това ще е най-подходящия телефон за мен. Но ако случайно обърнеш внимание, 90% от постовете ми са точно в теми свързани с платформата, която харесвам и ползвам. В този ред на мисли, не разбирам твоята активност в темите за айфон, след като те натоварват, а и е ясно, че не го харесваш.
E34v8 при положение, че всяко следващо тримесечие айфона правят нови рекорди в продажбите, няма икономическа причина за Епъл да намалява цените. За потребителите всичко е въпрос на гледна точка. На мен лично много ми харесва, че цената му не пада. Първо, защото си го купувам когато го пуснат, без да се притеснявам, че ако съм чакал съм щял да го взема по-изгодно. И второ, ако реша да го продавам, мога да му взема повече пари. Примерно преминаването ми от 3GS към 4 ми струваше 200лв. и преподписване на договора.
Но виж за хората, които сега си купуват четворки си е прецакване. Интересно е, че в последно време много познати си взеха четворки, което е супер странно за мен, тъй като след някой месец за същите пари ще вземат петици.
[Quote]E34v8 при положение, че всяко следващо тримесечие айфона правят нови рекорди в продажбите, няма икономическа причина за Епъл да намалява цените. За потребителите всичко е въпрос на гледна точка. На мен лично много ми харесва, че цената му не пада. Първо, защото си го купувам когато го пуснат, без да се притеснявам, че ако съм чакал съм щял да го взема по-изгодно. И второ, ако реша да го продавам, мога да му взема повече пари. Примерно преминаването ми от 3GS към 4 ми струваше 200лв. и преподписване на договора.
Но виж за хората, които сега си купуват четворки си е прецакване. Интересно е, че в последно време много познати си взеха четворки, което е супер странно за мен, тъй като след някой месец за същите пари ще вземат петици.[/Quote]
Да, напълно си прав и изцяло съм съгласен с теб. Икономическа причина няма, щом има кой да го купувана такава цена. Ако аз сега трябваше да и сменям телефона... как да дам 1000 и отгоре лева за хардуер на година и нещо. :)
П.П. Айде вече да анонсират тоя айфоун и прайм-а !!!! :)
Но виж за хората, които сега си купуват четворки си е прецакване. Интересно е, че в последно време много познати си взеха четворки, което е супер странно за мен, тъй като след някой месец за същите пари ще вземат петици.[/Quote]
Да, напълно си прав и изцяло съм съгласен с теб. Икономическа причина няма, щом има кой да го купувана такава цена. Ако аз сега трябваше да и сменям телефона... как да дам 1000 и отгоре лева за хардуер на година и нещо. :)
П.П. Айде вече да анонсират тоя айфоун и прайм-а !!!! :)
Съвсем от скоро има официална цена за отключен iPhone без догивор/$649-iPhone 4 16GB/. Иначе основните продажби минават пре оператори. У нас ако пуснат 3GS за 27 лева представете си каква блъсканица ще настане при операторите.
[Quote]П.П. Айде вече да анонсират тоя айфоун и прайм-а !!!! [/Quote]
И аз това викам :)
И аз това викам :)