КЗП забрани на оператори да пречат при прекратяването на договори
КЗП забрани на оператори да пречат при прекратяването на договори
Да единият който иска посещение в същия офис който е сключен догова е Мтел,а другия който иска един месец предизвестие е Виваком.И да не казвате имената им в статията знаем кои са.
Re: КЗП забрани на оператори да пречат при прекратяването на договори
Браво КЗП!!!! Тия оператори са се самозабравили. Как точно месец предварително или пък при M-tel в същия офис дето е подписан първоначално??? (no)Смешни сте Виваком и М-тел вече сме 21-ви век!
Мен МЕНТЕЛ са ми искали прекратяване 30 дни преди края на договора. За прекратяване в даден офис - не съм чувал за ментаците; Може и някой от другите оператори да е
[Quote]другия който иска един месец предизвестие е Виваком[/Quote]
Това не е вярно! Виваком изискват предизвестие 30 дни преди датата на прекратяване, можеш да си пуснеш предизвестието на 35, 40, 50 и т.н. ден. Другия с абсурдното изискване за ТОЧНО 30 дена е Теленор.
Това не е вярно! Виваком изискват предизвестие 30 дни преди датата на прекратяване, можеш да си пуснеш предизвестието на 35, 40, 50 и т.н. ден. Другия с абсурдното изискване за ТОЧНО 30 дена е Теленор.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: КЗП забрани на оператори да пречат при прекратяването на договори
Глупости...в Теленор няма 1-месечно предизвестие от страшно много време...аз работя от 6 години и никога не е било задължително, а само пожелание на клиента и за негово успокоение
Re: Re: Re: КЗП забрани на оператори да пречат при прекратяването на договори
Точно вивашита искат 30 дневно предизвестие ,другите са ментела !
Re: Re: Re: Re: КЗП забрани на оператори да пречат при прекратяването на договори
Всъщност не разбирам какъв е проблемът с предизвестието. Всеки месец се предплаща, нормално е ако искаш да прекратиш договор да заявиш 30 дена преди това. В безсрочните договори за тв и нет също процедират по този начин. 2 безсрочни договора на вива и един на боб съм прекратявал по този начин. Не съм ходил дори в офис, а се обадих по телефона.
Re: Re: Re: КЗП забрани на оператори да пречат при прекратяването на договори
Теленор могат да нямат един месец предизвестие, но за да прекратиш договора, трябва да е на точната дата иначе плащаш неустойки, което е почти същото.
Re: Re: Re: Re: КЗП забрани на оператори да пречат при прекратяването на договори
E, kak - ако ти е изтекъл, кви точно неустойки ще платиш.