Lenovo A6000 Plus добавя повече RAM и вградена памет
Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000 Plus добавя повече RAM и вградена памет
Не е вярно, че не съм запознат. Просто съм чел достатъчно ревюта и за двата телефона, а точно до леновото имам досег, защото половинката ми го ползва и отлично знам как работи. Ама като си мислиш, че заради фенщина ти предлагам лумия, ок. Само след време да не почнеш да се оплакваш, че не чуваш силно отсрещната страна (защото това не е дефект, а просто се чува наистина слабо) и че камерата не можела да снима в 1080p резолюция. А батерията просто е ужасна, купи си го и ще се увериш. :) Аз нямам какво повече да кажа, мислете си каквото си искате.
Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000 Plus добавя повече RAM и вградена памет
Вярно, е че като сложат повече рам и вградена памет ще работи малко по-плавно и може би бързо, но това значи и по-бързо изхарчване на батерията, имай това в предвид. А и защо така ме нападате? Чисто и ясно съм написал че избора си е до предпочитане на операционната система...
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000 Plus добавя повече RAM и вградена памет
Нещо си се объркал. Не знам дали говориш за същия телефон, но батерията на А6000 е страхотна. Виж какво ти я точи евентуално.
За звука от слушалката- никакъв проблем. Намалил съм го далеч от максимума и си чувам прекрасно. Ако нямате проблеми със слуха, го носете в сервиз. Може да е дефектна бройка, знам ли? Три телефона купих за две седмици за мои приятели и всички се чуват прекрасно!
П.П. Специално проведох разговор, да видя индикатора за сила на звука къде е по време на разговор. При мен е на 1/3 от началото, може да се увеличи с още 2/3 силата на звука. Чува се прекрасно!
За звука от слушалката- никакъв проблем. Намалил съм го далеч от максимума и си чувам прекрасно. Ако нямате проблеми със слуха, го носете в сервиз. Може да е дефектна бройка, знам ли? Три телефона купих за две седмици за мои приятели и всички се чуват прекрасно!
П.П. Специално проведох разговор, да видя индикатора за сила на звука къде е по време на разговор. При мен е на 1/3 от началото, може да се увеличи с още 2/3 силата на звука. Чува се прекрасно!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000 Plus добавя повече RAM и вградена памет
Мисля че нашия човек съди по друг телефон за цялата марка.
[Quote]Просто съм [u]чел[/u] достатъчно ревюта и за двата телефона(кой втори като тепърва ще го пускат?)[/Quote] ...и разглеждал телефона на гаджето
без коментар...
Иии Крачещия, пише се поДдръжка!
[Quote]Просто съм [u]чел[/u] достатъчно ревюта и за двата телефона(кой втори като тепърва ще го пускат?)[/Quote] ...и разглеждал телефона на гаджето
без коментар...
Иии Крачещия, пише се поДдръжка!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000 Plus добавя повече RAM и вградена памет
[Quote]Мисля че нашия човек съди по друг телефон за цялата марка.[/Quote]
Ясно каква била работата. Много грешно е това, но негов си проблем.
Ясно каква била работата. Много грешно е това, но негов си проблем.
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000 Plus добавя повече RAM и вградена памет
Много оригинално че си сложил второ L :|
И ако говорим за толерантност - че ти се дразниш и не търпиш опоненти, какво повече да говорим?
И аз не само мисля ами ти вземи научи правописа!Това са грешки на тийнейджър(едва ли си такъв).
И ако говорим за толерантност - че ти се дразниш и не търпиш опоненти, какво повече да говорим?
И аз не само мисля ами ти вземи научи правописа!Това са грешки на тийнейджър(едва ли си такъв).
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo A6000 Plus добавя повече RAM и вградена памет
Не е вярно, че не съм запознат.Просто съм чел достатъчно ревютаи задвата телефона, а точно до леновото имамдосег, защото половинкатами гоползва
...Е вече се съмнявам, че и Лумия имаш. Изчакай новите ревюта за да си по достоверен. Пиши си в темата за Лумия и не ни обяснявай на нас собствениците на а6000 колко ни кара батерията и какви проблеми със слуха имаме ...и благодарим ти за предупрежденията относно проблемите които трябва да очакваме и за които си чел.
...Е вече се съмнявам, че и Лумия имаш. Изчакай новите ревюта за да си по достоверен. Пиши си в темата за Лумия и не ни обяснявай на нас собствениците на а6000 колко ни кара батерията и какви проблеми със слуха имаме ...и благодарим ти за предупрежденията относно проблемите които трябва да очакваме и за които си чел.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Lenovo A6000 Plus добавя повече RAM и вградена памет
Аз съм много доволен от избора да купя Леново А6000,бърз е,батерията е стабилна,не зацепва дори при много отворени приложения,ниска цена спрямо параметрите и произведителността,а то че видях от потребител,че се очаква да дойде Lollipopa ме зарада още.