Вече може да се поръчва от цял свят с безплатна доставка за 160$
източник Каldata
Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Гаранция, ддс?
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Нищо не пише в статията,само казват от къде може да се поръча,PandaWill
Ама сега погледнах там е 200$
http://www.pandawill.com/lenovo-k3-note-smartphone-4g-android-50-64bit-mtk6752-octa-core-55-inch-fhd-yellow-p103484.html###
Ама сега погледнах там е 200$
http://www.pandawill.com/lenovo-k3-note-smartphone-4g-android-50-64bit-mtk6752-octa-core-55-inch-fhd-yellow-p103484.html###
Re: Re: Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
От известно време го има в повечето китайски магазини. Тук е 169 долара - http://merimobiles.com/lenovo-k3-note-2-16gb-p-meri10893.htm
Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Да, един приятел от София си го купи. Не е фен на поддръжката, но си намери що-годе читав ROM и няма (много) проблеми, не се е оплаквал от друго.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Моля за повече инфо относно читавия ROM (или координати на твоя приятел с K3 Note). Преди няколко месеца си купих К3 Note от gearbest за ~150 евро с доставката, но е бъкан с предварително инсталирани глупости и определено не е версия за западния свят (в интерфейса на английски има доста нелепи правописни грешки). В менюто липсва System Update и това, което прочетох по чуждите форуми относно смяната на ROM-a хич не ми помага, понеже нямам никакви познания и опит в тази сфера. Всъщност, готов съм да си платя на някой да я свърши тази работа, но предпочитам да го е проверил лично този ROM.
Иначе си е супер телефона (освен батерията), има куп UI готини функции, някои от които даже не съм успял да пробвам още.
Предварително благодаря!
Иначе си е супер телефона (освен батерията), има куп UI готини функции, някои от които даже не съм успял да пробвам още.
Предварително благодаря!
Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
Работи си много добре даже :)
Пробвал съм го из половин Европа (UK, DE, IT, CH, NL), вкл. Турция. Ако имаш предвид LTE - не съм го включвал и не знам.
Модел Lenovo K50-t5, Android 5.0
VIBEUI_2.5_1512_5.495.1_ST_K50-T5
Пробвал съм го из половин Европа (UK, DE, IT, CH, NL), вкл. Турция. Ако имаш предвид LTE - не съм го включвал и не знам.
Модел Lenovo K50-t5, Android 5.0
VIBEUI_2.5_1512_5.495.1_ST_K50-T5
Re: Re: Re: Lenovo K3 Note има 5,5” full HD дисплей и струва 130 евро
ЗДР и от мен!Ако някой търси имам излишен кейс(калъф)за LENOVO K3 Note.Син/черен на цвят,ЧИСТО НОВ,с опаковка.Удароустойчив и прахо-водоустойчив.
Идеален е за коледен подарък.Намира се в гр.Бургас,пращам с ЕКОНТ с -20% отстъпка от таксата.
Продавами др.калъфи.
Весели празници!:)
Идеален е за коледен подарък.Намира се в гр.Бургас,пращам с ЕКОНТ с -20% отстъпка от таксата.
Продавами др.калъфи.
Весели празници!:)