Мислех, че си доволен от Z2 pro?
Защо да е експеримент?
Нали си го ползваше с кеф и то купи на приемлива цена, дори каза, че е по-добър от Лг Г3.
Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър
Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър
Да съм казал обратното, или просто не четеш? Доволен съм и то много, но не направиха продължение на серията в този и вид, и съм се обосновал. Z2 pro е трепач, а батерията му е най-добрата която съм срещал в андроид, но до там. В предишния ми пост написах, какви ми бяха очакванията от Z3 pro, но до този момент вадят само посредствени телефони на високи цени.
[Quote]Защо да е експеримент?[/Quote]
Защото всичко което си купих след последния ми самсунг, си беше проба за мен. Имал съм и Sony, и HTC, и LG, и Nokia Lumia, дори и един телефон от това недоразумение Zopo, а сега Lenovo... Наиграх се, нагледах се на предложения, някои добри, други не толкова и съм си направил изводите лично за мен! Още повече пък да експериментирам с неща дето трудно се произнасят. Както се казва - не съм достатъчно богат за да купувам евтини боклуци.(yes)
[Quote]Защо да е експеримент?[/Quote]
Защото всичко което си купих след последния ми самсунг, си беше проба за мен. Имал съм и Sony, и HTC, и LG, и Nokia Lumia, дори и един телефон от това недоразумение Zopo, а сега Lenovo... Наиграх се, нагледах се на предложения, някои добри, други не толкова и съм си направил изводите лично за мен! Още повече пък да експериментирам с неща дето трудно се произнасят. Както се казва - не съм достатъчно богат за да купувам евтини боклуци.(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra