LG представи V20 с двойна основна камера, Android 7.0 и подобрени мултимедийни възможности
-
- Регистриран: 15 окт 2006, 12:11
Re: LG представи V20 с двойна основна камера, Android 7.0 и подобрени мултимедийни възможности
Вероятно към 600-650?.
Note 20 Ultra 5G
Re: LG представи V20 с двойна основна камера, Android 7.0 и подобрени мултимедийни възможности
Като цяло е ОК.
Само не мога да го разбера това с батериите - ок малко повече е от V10 - от 3000 на 3200, но пак е малко и недостатъчно. Tрябваше поне 4000 mAh.
Интересно ми е и защо след като основната идея на втория дисплей е да е "always on" - зашо не е LED/OLED. LG правят добри LED дисплеи. Ако ще е постоянно включен - LED технологията е много по-добра от към консумация на енергия.
Само не мога да го разбера това с батериите - ок малко повече е от V10 - от 3000 на 3200, но пак е малко и недостатъчно. Tрябваше поне 4000 mAh.
Интересно ми е и защо след като основната идея на втория дисплей е да е "always on" - зашо не е LED/OLED. LG правят добри LED дисплеи. Ако ще е постоянно включен - LED технологията е много по-добра от към консумация на енергия.
Re: Re: LG представи V20 с двойна основна камера, Android 7.0 и подобрени мултимедийни възможности
Вероятно батерията можеше да е по-голяма ако не се сменяше.
Браво на LG, отличен телефон!
Добре че сте вие, всичко знаещите и от всичко разбиращите, да дадете акъл на компания струваща милярди долари със стотици инжинери... много сте големи ве ей! милиамперчасовете, екраните от всичко чаткате :^)
Re: Re: LG представи V20 с двойна основна камера, Android 7.0 и подобрени мултимедийни възможности
аз имам V10 ТОЗИ МИ ПРОЛИЧА на G5 НЯМА ДА МИНА НА НЕГО
Re: Re: Re: LG представи V20 с двойна основна камера, Android 7.0 и подобрени мултимедийни възможности
И аз съм с V10 уникален телефон имам база за сръвнение и това е най якия от всички
Re: Re: Re: Re: LG представи V20 с двойна основна камера, Android 7.0 и подобрени мултимедийни възможности
Този телефон май се явява като конкурент на Note 7,но дали наистина е така скоро ще разберем. Ало го бие и в цената ще бъде прекрасно.