LG случайно показа G4 преди премиерата
LG случайно показа G4 преди премиерата
Изглежда добре, но дали този шев няма да се изтърка бързо?
Re: LG случайно показа G4 преди премиерата
на пръв поглед ми харесва, не знам дали ако имах г3 щях да мина на този, по-скоро може да дръпнат някой от конкурентите със самсунг с5 примерно или друг не знам
просто вече няма какво ново да предложат в един телефон ползвам айфон 6 който от 5-та насам има един екрана повече но го ползвам най-вече заради операционната
а колкото до гръбчето естествено че ще се износи затова е направено сменяемо, затова ще има и калъфи
просто вече няма какво ново да предложат в един телефон ползвам айфон 6 който от 5-та насам има един екрана повече но го ползвам най-вече заради операционната
а колкото до гръбчето естествено че ще се износи затова е направено сменяемо, затова ще има и калъфи
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Жалко, най-невзрачния "флагман" от всички, очаквах метал а не ...кожа?!!?
Отпред горе долу ми харесва. Не ми харесва отзад (особенно с тази кожа, която е с шев точно по средата...) и това, че е огънат или поне така ми изглежда. Иначе откъм технически характеристики ще е звяр и определено има мъжки дизайн. Така, че според мен има защо да се чака да излезе на пазара и да не се бърза с покупката на самсунг. Предлага онова, от което хората най-много се оплакват, а именно сменяема батерия и слот за карта памет. Само ми е любопитно дали ще бъде по-скъп от актуалните модели на самсунг.
В новината е написано,че дизайна още не е завършен,и дори/!/ще има вариянт с кожа.Нещо,което "услужливо" се пропуска и се тръгва с сатъра.
Re: Re: LG случайно показа G4 преди премиерата
Освен това пропускате най-големият реален проблем с метала- драска се много по-лесно от който и да е друга материал. Затова се купуват калъфи, протектори и глупости, от което се губи смисъла в изпозлването на какъвто и да е метал.
Точно шева ме присъединява малко, защото ще се изтърка. Иначе в интернет може да се видят снимки на Moto X с кожен гръб след известна употреба и кожата има ефектно състарен вид.
Нали ще има и модел с пластмаса, какъвто е и G3. Какъв е проблемът?
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Няма проблем, разбира се..просто LG малко се изхвърлиха, какъв невиждан и нечувано различен ще е G4...ако това е G4.
При LG всичко изглежда [B]чудесно[/B] на прима виста,но почти нямат флагман без хроничен дефект. Досега!
Струва ми се и този ще има подобна съдба. Дано не позная разбира се...
Струва ми се и този ще има подобна съдба. Дано не позная разбира се...