Г серията на ЛГ винаги са имали страхотен дизайн и шестицата не е изключение(ЛИЧНО МНЕНИЕ). Доближаващият се размер обаче на плочка гранитогрес не ми харесва.
Очевидно идват времената, в които следната история няма да бъде виц
" - Къде си помъкнал тази врата?
- Това не е врата, а най-новият Самсунг Галакси С35"
LG залага на сигурно с G6
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
При положение, че масово телефоните с 5.5 инча екран са над 150 мм, не виждам кое му е голямото на този, като запазва същата височина на Г4 - 148.9 мм., а е по-тесен с близо 5 мм. Относно дизайна и размера няма какво да кажа освен отличен. Зарадвах се много като видях размера, но като видях и камерата бързо ми падна настроението, за съжаление.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
[Quote]Г серията на ЛГ винаги са имали страхотен дизайн и шестицата не е изключение(ЛИЧНО МНЕНИЕ). Доближаващият се размер обаче на плочка гранитогрес не ми харесва... [/Quote]
Подобни мнения чета често и много се изненадвам. Добре де като G6 e по-компактен от G5 и G4, от къде този ентусиазъм сега за оплакване от размерите? Явно хората много се подвеждат, като прочетат 5,7 инчов дисплей.
Подобни мнения чета често и много се изненадвам. Добре де като G6 e по-компактен от G5 и G4, от къде този ентусиазъм сега за оплакване от размерите? Явно хората много се подвеждат, като прочетат 5,7 инчов дисплей.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
[Quote]Явно хората много се подвеждат, като прочетат 5,7 инчов дисплей.[/Quote]
Така е. Плочица си беше предишния ми Z2 Pro, но да не забравяме, че е 6 инча, въпреки това е по-къс от 5.5 инчовия Айфон 7+...
Още ме е яд, че се издъниха с тая камера. Много ми хареса дизайна, но...
Така е. Плочица си беше предишния ми Z2 Pro, но да не забравяме, че е 6 инча, въпреки това е по-къс от 5.5 инчовия Айфон 7+...
Още ме е яд, че се издъниха с тая камера. Много ми хареса дизайна, но...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
Размерът на дисплея няма нищо общо с размера на телефона. ±6 инчов екран не можеш да го изпозлваш с една ръка, ако ще и само той да ти е в ръката. Преди поне можеше спокойно да хванеш телефона, сега идва времето, в което ще се чудиш как да го хванеш, за да не го натискаш с длан, например. Освен това, не виждам никой да коментира факата, че това съотношение на екрана е подходящо единствено за филми, но определено не е стъпка в грешната посока за браузване. На мен ми омръзна всяка година да трябва да се правят компрмиси при покупката на флагман, не знам за вас.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
Гейфона не е критерий нито за компактност, нито за иновация. И между другото - макар и да се хвалеха на презентацията, че G6 е с над 80% съотношение екран/тяло, в гсм арена пише 78.6%. Надявам се софтуера да успее да компенсира за евтините сензори и батерията да не умира до обяд.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6
[Quote]това съотношение на екрана е подходящо единствено за филми, но определено не е стъпка в грешната посока за браузване.[/Quote]
Нещо се обърка май, а? Откога повече площ се брои за "лошо" при ровене из нетя?
Нещо се обърка май, а? Откога повече площ се брои за "лошо" при ровене из нетя?