LG залага на сигурно с G6

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6

Мнение от velnsl » 01 мар 2017, 11:15

Г серията на ЛГ винаги са имали страхотен дизайн и шестицата не е изключение(ЛИЧНО МНЕНИЕ). Доближаващият се размер обаче на плочка гранитогрес не ми харесва.
Очевидно идват времената, в които следната история няма да бъде виц

" - Къде си помъкнал тази врата?
- Това не е врата, а най-новият Самсунг Галакси С35"

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6

Мнение от Вито » 01 мар 2017, 12:43

При положение, че масово телефоните с 5.5 инча екран са над 150 мм, не виждам кое му е голямото на този, като запазва същата височина на Г4 - 148.9 мм., а е по-тесен с близо 5 мм. Относно дизайна и размера няма какво да кажа освен отличен. Зарадвах се много като видях размера, но като видях и камерата бързо ми падна настроението, за съжаление.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6

Мнение от board » 01 мар 2017, 18:24

[Quote]Г серията на ЛГ винаги са имали страхотен дизайн и шестицата не е изключение(ЛИЧНО МНЕНИЕ). Доближаващият се размер обаче на плочка гранитогрес не ми харесва... [/Quote]
Подобни мнения чета често и много се изненадвам. Добре де като G6 e по-компактен от G5 и G4, от къде този ентусиазъм сега за оплакване от размерите? Явно хората много се подвеждат, като прочетат 5,7 инчов дисплей.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6

Мнение от Вито » 01 мар 2017, 18:51

[Quote]Явно хората много се подвеждат, като прочетат 5,7 инчов дисплей.[/Quote]
Така е. Плочица си беше предишния ми Z2 Pro, но да не забравяме, че е 6 инча, въпреки това е по-къс от 5.5 инчовия Айфон 7+...
Още ме е яд, че се издъниха с тая камера. Много ми хареса дизайна, но...

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6

Мнение от muamamu1 » 01 мар 2017, 18:53

Размерът на дисплея няма нищо общо с размера на телефона. ±6 инчов екран не можеш да го изпозлваш с една ръка, ако ще и само той да ти е в ръката. Преди поне можеше спокойно да хванеш телефона, сега идва времето, в което ще се чудиш как да го хванеш, за да не го натискаш с длан, например. Освен това, не виждам никой да коментира факата, че това съотношение на екрана е подходящо единствено за филми, но определено не е стъпка в грешната посока за браузване. На мен ми омръзна всяка година да трябва да се правят компрмиси при покупката на флагман, не знам за вас.

dxv_pro
Регистриран: 02 юли 2010, 18:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6

Мнение от dxv_pro » 01 мар 2017, 19:03

Гейфона не е критерий нито за компактност, нито за иновация. И между другото - макар и да се хвалеха на презентацията, че G6 е с над 80% съотношение екран/тяло, в гсм арена пише 78.6%. Надявам се софтуера да успее да компенсира за евтините сензори и батерията да не умира до обяд.

miIho
Регистриран: 20 фев 2017, 16:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: LG залага на сигурно с G6

Мнение от miIho » 01 мар 2017, 19:10

[Quote]това съотношение на екрана е подходящо единствено за филми, но определено не е стъпка в грешната посока за браузване.[/Quote]

Нещо се обърка май, а? Откога повече площ се брои за "лошо" при ровене из нетя?

Отговори