M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мрежи

DocHoliday
Регистриран: 13 юли 2006, 21:30

Re: M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мре

Мнение от DocHoliday » 15 сеп 2011, 16:31

ъъъъъъ :( кой иронизира и какво? не съм подставил под съмнение, че това са ти казали от *та. успокой се малко. дори най-културно те помолих да кажеш дали всичко е свършило сполучливо.

и какво друго според теб може да означава "всички мобилни и фиксирани мрежи" освен всички?!

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 15 сеп 2011, 17:07

Подозирам, че колегата е останал с грешно впечатление за тарифния план. Съмненията са ми, че си мисли, че е получил 300 мин към мрежата на М-тел и отделно от тях 300мин към останалите или всички(те) оператори. А объркването идва от това, че е получил копие от договор, различен от този, който е чел, съгласил и разписал. Така или иначе представители на оператора потвърдиха многократно възникналата грешка в резултат на стара бланка и ОУ на договора и реално 600-те минути са неделими, т.е. 600 са за целия срок на договора и включва обаждания като към М, така и към всички останали моб. и фикс оператори без значение от последователността им на използване. Мисля, че ако издадат коректно копие от договора на човека, както и ОУ нещата ще станат по-ясни и коректни, а човека ще придобие спокойствие и доверие в оператора. Няма по какъв друг начин вече да го успокоя, в крайна сметка е на лице грешка от страна на служител, която се превръща в негативно мнение касаещо цялата компания... и така трябва да е! (no)

Не може да получаваме различен екземпляр на договор, различен от този, който подписваме, без значение под какъв предтекст!

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 15 сеп 2011, 17:28

[Quote]Не може да получаваме различен екземпляр на договор, различен от този, който подписваме, без значение под какъв предтекст!
[/Quote] Прав си 100% но аз не съм убеден в това, няма как да му дадат друг договор....той се печати от системата....

DocHoliday

Мнение от DocHoliday » 15 сеп 2011, 17:31

напълно съм съгласен!

@крезиту - крейзи, значи топките ми все още имат шанс? :D

@PLAYLIFE

Мнение от @PLAYLIFE » 15 сеп 2011, 17:47

Аз ако съм на негово място със сигурност бих го щракнал с едно фотоапаратче или камерафонче, абе каквото има под ръка и бих го изтипосал тук за доказателство :)

Ако се окаже реална грешка, какво следва?

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 15 сеп 2011, 17:53

Ако е реална грешка, ще прекратим договора предполагам, или ако клиентът е съгласен ще подпише нов. Аз това искам да разбера, ако е грешка да задвижа нещата за да не чака човека :)

@PLAYLIFE

Мнение от @PLAYLIFE » 15 сеп 2011, 18:03

Остава само той да каже. М/у другото някой вече не беше ли писал със същия проблем? Нещо такова ми се върти, даже може да е в тази тема, но нещо ме мързи да търся...

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 15 сеп 2011, 22:03

КОгато Ментел пусне нов план (или обновен като в случая), тарифата се въвежда в системата, но бланката за договора - не. Може да минат и 2 седмици може и повече докато стане възможен за разпечатване директно от системата, затова ги има правописните грешки, затова са и различните бланки. Теоретично консултанта може да разпечата каквото си иска, вкл. и различни листи за абоната и да ги обърка, консултанта може дори да си редактира по желание word-овския файл. В тези да ги наречем първични бланки по принцип изобилстват от грешки (може някой служител да е получил среднощната задача на Кукуш 1).
Не рядко тези първични бланки се различават от тези които се печатат автоматично от системата.
Нооо Crazy/replikon не ги знае тези неща той си стои далече в удобното кресло и върши работата само с обаждане по телефона пиейки си спокойно кафето.
;)

Crazy Heart

Мнение от Crazy Heart » 16 сеп 2011, 09:22

[Quote]консултанта може дори да си редактира по желание word-овския файл.[/Quote] Договорите се заключват софтуерно от известно време, могат да бъдат принтирани! Не редактирани.

[Quote]Нооо Crazy/replikon не ги знае тези неща той си стои далече в удобното кресло и върши работата само с обаждане по телефона пиейки си спокойно кафето.[/Quote]
Все едно си пиеш кафето с мен :) Звучиш много запознат :)(coffee)

DocHoliday

Мнение от DocHoliday » 16 сеп 2011, 10:08

аз съм почти убеден вече, че ти си Майерхофер под прикритие и столкваш тука какво се случва :) Поздравления за българския ви г-н Майерхоффер :D Иначе аз да попитам, ако съм взел телефон на лизинг с тарифен план, мога ли да мина на актив и да продължа да си плащам лизинга ? Или трябва да си платя вноските за телефона до края на договора и тогава?

Отговори