M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мрежи
-
- Регистриран: 13 юли 2006, 21:30
Re: M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мре
ъъъъъъ :( кой иронизира и какво? не съм подставил под съмнение, че това са ти казали от *та. успокой се малко. дори най-културно те помолих да кажеш дали всичко е свършило сполучливо.
и какво друго според теб може да означава "всички мобилни и фиксирани мрежи" освен всички?!
и какво друго според теб може да означава "всички мобилни и фиксирани мрежи" освен всички?!
Подозирам, че колегата е останал с грешно впечатление за тарифния план. Съмненията са ми, че си мисли, че е получил 300 мин към мрежата на М-тел и отделно от тях 300мин към останалите или всички(те) оператори. А объркването идва от това, че е получил копие от договор, различен от този, който е чел, съгласил и разписал. Така или иначе представители на оператора потвърдиха многократно възникналата грешка в резултат на стара бланка и ОУ на договора и реално 600-те минути са неделими, т.е. 600 са за целия срок на договора и включва обаждания като към М, така и към всички останали моб. и фикс оператори без значение от последователността им на използване. Мисля, че ако издадат коректно копие от договора на човека, както и ОУ нещата ще станат по-ясни и коректни, а човека ще придобие спокойствие и доверие в оператора. Няма по какъв друг начин вече да го успокоя, в крайна сметка е на лице грешка от страна на служител, която се превръща в негативно мнение касаещо цялата компания... и така трябва да е! (no)
Не може да получаваме различен екземпляр на договор, различен от този, който подписваме, без значение под какъв предтекст!
Не може да получаваме различен екземпляр на договор, различен от този, който подписваме, без значение под какъв предтекст!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Не може да получаваме различен екземпляр на договор, различен от този, който подписваме, без значение под какъв предтекст!
[/Quote] Прав си 100% но аз не съм убеден в това, няма как да му дадат друг договор....той се печати от системата....
[/Quote] Прав си 100% но аз не съм убеден в това, няма как да му дадат друг договор....той се печати от системата....
-
напълно съм съгласен!
@крезиту - крейзи, значи топките ми все още имат шанс? :D
@крезиту - крейзи, значи топките ми все още имат шанс? :D
Аз ако съм на негово място със сигурност бих го щракнал с едно фотоапаратче или камерафонче, абе каквото има под ръка и бих го изтипосал тук за доказателство :)
Ако се окаже реална грешка, какво следва?
Ако се окаже реална грешка, какво следва?
-
Ако е реална грешка, ще прекратим договора предполагам, или ако клиентът е съгласен ще подпише нов. Аз това искам да разбера, ако е грешка да задвижа нещата за да не чака човека :)
Остава само той да каже. М/у другото някой вече не беше ли писал със същия проблем? Нещо такова ми се върти, даже може да е в тази тема, но нещо ме мързи да търся...
КОгато Ментел пусне нов план (или обновен като в случая), тарифата се въвежда в системата, но бланката за договора - не. Може да минат и 2 седмици може и повече докато стане възможен за разпечатване директно от системата, затова ги има правописните грешки, затова са и различните бланки. Теоретично консултанта може да разпечата каквото си иска, вкл. и различни листи за абоната и да ги обърка, консултанта може дори да си редактира по желание word-овския файл. В тези да ги наречем първични бланки по принцип изобилстват от грешки (може някой служител да е получил среднощната задача на Кукуш 1).
Не рядко тези първични бланки се различават от тези които се печатат автоматично от системата.
Нооо Crazy/replikon не ги знае тези неща той си стои далече в удобното кресло и върши работата само с обаждане по телефона пиейки си спокойно кафето.
;)
Не рядко тези първични бланки се различават от тези които се печатат автоматично от системата.
Нооо Crazy/replikon не ги знае тези неща той си стои далече в удобното кресло и върши работата само с обаждане по телефона пиейки си спокойно кафето.
;)
-
[Quote]консултанта може дори да си редактира по желание word-овския файл.[/Quote] Договорите се заключват софтуерно от известно време, могат да бъдат принтирани! Не редактирани.
[Quote]Нооо Crazy/replikon не ги знае тези неща той си стои далече в удобното кресло и върши работата само с обаждане по телефона пиейки си спокойно кафето.[/Quote]
Все едно си пиеш кафето с мен :) Звучиш много запознат :)(coffee)
[Quote]Нооо Crazy/replikon не ги знае тези неща той си стои далече в удобното кресло и върши работата само с обаждане по телефона пиейки си спокойно кафето.[/Quote]
Все едно си пиеш кафето с мен :) Звучиш много запознат :)(coffee)
-
аз съм почти убеден вече, че ти си Майерхофер под прикритие и столкваш тука какво се случва :) Поздравления за българския ви г-н Майерхоффер :D Иначе аз да попитам, ако съм взел телефон на лизинг с тарифен план, мога ли да мина на актив и да продължа да си плащам лизинга ? Или трябва да си платя вноските за телефона до края на договора и тогава?