M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мрежи
Re: M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мре
[Quote]Само дето старите ментелски номера продължават с пълна сила Ако си стар абонат и ти остават повече от три месеца до изтичане на сегашния договор или месечната такса на сегашния план е по-висока от 30 лв.- не може, нищо, че в прессъобщението лъжат, че планът важял и за стари клиенти... Помияри![/Quote]
А като си подпивал договора преди нали пак си взел промо-условия, мойто дете ? Какво искаш - през месец да минаваш на някакви тарифи и промо-условията по тях ? Това е тотално безочие!..
А като си подпивал договора преди нали пак си взел промо-условия, мойто дете ? Какво искаш - през месец да минаваш на някакви тарифи и промо-условията по тях ? Това е тотално безочие!..
[Quote] Какво искаш - през месец да минаваш на някакви тарифи и промо-условията по тях ? Това е тотално безочие!..[/Quote]
Желае може би "свобода" да разполага с личните средства отделени за телефония.
А с тези 2г договори при условие,че всеки кръгал или полу идиот знае,че цените постоянно падат чуствително ми е бедно въображението Защо Подписват??
Желае може би "свобода" да разполага с личните средства отделени за телефония.
А с тези 2г договори при условие,че всеки кръгал или полу идиот знае,че цените постоянно падат чуствително ми е бедно въображението Защо Подписват??
Адмирации за последния пост! Човек трябва да е или от изброените или реално да е крайно наивен или некоректно подведен, че да си сложи хамут на шията доброволно за срок от 2 год. Особено сега при наличието на напълно безсрочни договори при конкуренцията. Дано и византийците променят това и тогава познайте кои и какви ще са абонатите на Мтел ;)
Защо да е безочие аджеба не мога да разбера :)
М-Тела пак ме разочарова. Вчера вечерта отидох за да преподпиша на Актив + (сега съм с Fit S за 20 лв). От *88 ме увериха, че няма проблем да подпиша, въпреки, че ми остават още 6 месеца от 2 годишния ми договор, защото новия план ще бъде по-скъп от стария. Консултанта на място обаче ме "консултира", че мога да подпиша, но минимум за 2 години. Можело да подпиша за 1 година, само ако ми остават по-малко от 3 месеца. Струва ми се неадекватно аз да искам да си продължа договора вместо за 6 месеца да бъда техен абонат за 12 месеца и то с такса с 50% по-висока стойност, а пък те да не искат.
[Quote]Струва ми се неадекватно[/Quote]
Да, меко казано е неадекватно. При Глобул може и след първия месец, ако искаш по-скъп план.
Да, меко казано е неадекватно. При Глобул може и след първия месец, ако искаш по-скъп план.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Може да се премине на по-голям МАТ без проблем, не съм запознат със случая и защо колегата в ММ е казал така.
Колегите ти в чата също казват, че не може с договор за 1 година - трябва за 2 години.
Имам още 6 месеца на такса 20 лв. и искам да подпиша за 12 месеца на такса 30 лв. Това при Мтел явно е невъзможно. Пък може и да е за мое добро, че ще мога да подпиша чак след Януари, тъкмо ще изчакам и другите оператори какво ще предложат в отговор на Мтелски Актив.
Имам още 6 месеца на такса 20 лв. и искам да подпиша за 12 месеца на такса 30 лв. Това при Мтел явно е невъзможно. Пък може и да е за мое добро, че ще мога да подпиша чак след Януари, тъкмо ще изчакам и другите оператори какво ще предложат в отговор на Мтелски Актив.
Много са гадни.(angry)
Ако го беше притиснал малко, щеше да ти свърши работа.
Иначе се пробва да те върже 2 години.
Ако го беше притиснал малко, щеше да ти свърши работа.
Иначе се пробва да те върже 2 години.
Знаех си!!!Оказах се напълно прав,че тази промоция няма да бъде удължена!!!
След 2 дни ще бъдат върнати старите условия на Active и Аctive+,тоест удвоените минути ще са само 2/6 месеца за съответно 1/2 договор.Впечатление ми прави,че вече няма безплатни MMS-и.
След 2 дни ще бъдат върнати старите условия на Active и Аctive+,тоест удвоените минути ще са само 2/6 месеца за съответно 1/2 договор.Впечатление ми прави,че вече няма безплатни MMS-и.