M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мрежи
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: M-Tel ACTIVE дава до 600 минути на месец към всички национални мре
Капо и ти ли си даваш г**а ве брат??? Не го очаквах от тебе...:X
[Quote]Термин като надписване не съществува в билинг системата ни[/Quote]
Е-е, "надписване" означава всяка некоректност в отчитането. Клиента не го интересуват как точно го наричате или как точно стават тия грешки.
Нека обаче се върнем на темата. Засега единствения недостатък на M-Tel ACTIVE е липсата на тарифи под 20 лв. Според мен целта на тарифите е да върнат платежоспособните клиенти.
Е-е, "надписване" означава всяка некоректност в отчитането. Клиента не го интересуват как точно го наричате или как точно стават тия грешки.
Нека обаче се върнем на темата. Засега единствения недостатък на M-Tel ACTIVE е липсата на тарифи под 20 лв. Според мен целта на тарифите е да върнат платежоспособните клиенти.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Е-е, "надписване" означава всяка некоректност в отчитането. [/Quote] Надписване значи, добавяне на нещо което не трябва да е там, мисли по-логично моля! некоректност в отчитането значи...некоректност в отчитането :) Това се опитвам да кажа, защото има 100 човека които твърдят, че си заключват телефоните и нотариусите си в сейф :D и след това имали отчетени разговори в фактурите... БЕЗУМИЕ :)
Нека тези пичове да го направят публично, например със съдействието на mobilebulgaria. В техен офис, и да видим какво как и тн. :)
Каквото е отчела клетката, това е пратила за фактуриране, варианти за добавени разговори или нет...НЯМА НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА! Важи за всички оператори....
Нека тези пичове да го направят публично, например със съдействието на mobilebulgaria. В техен офис, и да видим какво как и тн. :)
Каквото е отчела клетката, това е пратила за фактуриране, варианти за добавени разговори или нет...НЯМА НЕ Е ИМАЛО И НЯМА ДА ИМА! Важи за всички оператори....
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
[Quote]Нека обаче се върнем на темата. Засега единствения недостатък на M-Tel ACTIVE е липсата на тарифи под 20 лв. Според мен целта на тарифите е да върнат платежоспособните клиенти. [/Quote]
Според мен единственият недостатък е липсата на интернет,било то включен в пакета/поне 100МБ/ или като адд он пакет,нещо от сорта за 5 лв 200МБ.И смс-ите липсват...
Според мен единственият недостатък е липсата на интернет,било то включен в пакета/поне 100МБ/ или като адд он пакет,нещо от сорта за 5 лв 200МБ.И смс-ите липсват...
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Пакети има ;) http://www.mtel.bg/mtel-surf/index.php
[Quote]Автор: sports_man
Капо и ти ли си даваш г**а ве брат??? Не го очаквах от тебе... :X[/Quote]
Не, просто може да продължа картата на Актив+, заради 600-те мин.
[Quote]Автор: m75
Е-е, "надписване" означава всяка некоректност в отчитането. Клиента не го интересуват как точно го наричате или как точно стават тия грешки.[/Quote]
И аз като теб така разбирам нещата.
А Крейзи да ги нарича както си иска :D
[Quote]Автор: Crazy Hearth
Това се опитвам да кажа, защото има 100 човека които твърдят, че си заключват телефоните и нотариусите си в сейф и след това имали отчетени разговори в фактурите... БЕЗУМИЕ[/Quote]
Крейзи, това се прави без знанието на служители или на компанията ви Мтел. ;)
В смисъл, обекта на "експеримента" да не се оповестява номера.
За мен Актив+ е добро решение. Само разговори, примерно с Нокиа 1100 където няма нет и нищо друго освен телефония.
Преди тази "нова" оферта ГлоБул имаха Т.П за 39лв 500мин, но тази е много по-добра ;)
Не ползвам ГлоБул защото принципно договор с ГлоБул не подписвам, ако ще и те да ми плащат такса :D
Капо и ти ли си даваш г**а ве брат??? Не го очаквах от тебе... :X[/Quote]
Не, просто може да продължа картата на Актив+, заради 600-те мин.
[Quote]Автор: m75
Е-е, "надписване" означава всяка некоректност в отчитането. Клиента не го интересуват как точно го наричате или как точно стават тия грешки.[/Quote]
И аз като теб така разбирам нещата.
А Крейзи да ги нарича както си иска :D
[Quote]Автор: Crazy Hearth
Това се опитвам да кажа, защото има 100 човека които твърдят, че си заключват телефоните и нотариусите си в сейф и след това имали отчетени разговори в фактурите... БЕЗУМИЕ[/Quote]
Крейзи, това се прави без знанието на служители или на компанията ви Мтел. ;)
В смисъл, обекта на "експеримента" да не се оповестява номера.
За мен Актив+ е добро решение. Само разговори, примерно с Нокиа 1100 където няма нет и нищо друго освен телефония.
Преди тази "нова" оферта ГлоБул имаха Т.П за 39лв 500мин, но тази е много по-добра ;)
Не ползвам ГлоБул защото принципно договор с ГлоБул не подписвам, ако ще и те да ми плащат такса :D
-
- Регистриран: 31 авг 2011, 10:35
Здравейте, тъй като видяхме, че има неясноти по новите ни планове Active и Active +, решихме да се включим в темата. :)
Тази табличка, която сте видяли в сайта е със старите условия на плановете. Новите, които пуснахме вчера ще бъдат актуализирани на 1 септември, когато всъщност и стартират новите планове. :)
Прикачаме таблицата с новите условия на тарифите. Минутите не са за 2/6 месеца, а за целия срок на договора. :)
Поздрави! :)
Тази табличка, която сте видяли в сайта е със старите условия на плановете. Новите, които пуснахме вчера ще бъдат актуализирани на 1 септември, когато всъщност и стартират новите планове. :)
Прикачаме таблицата с новите условия на тарифите. Минутите не са за 2/6 месеца, а за целия срок на договора. :)
Поздрави! :)
Ако системата на Мтел ми е начислила ДВА пъти една и съща абонаментна такса в един и същ месец това под какво го водите при вас? :D
И това се случва няколко пъти и са ме уверявали след разговор с оператор, че "проблемът" е оправен и всичко е наред.
Тук има два варианта:
1) прави се нарочно (малко вероятно);
2) служителите са некомпетентни (поне тези, с които съм разговарял).
Има ли трети вариант различен от тези двата?
И това се случва няколко пъти и са ме уверявали след разговор с оператор, че "проблемът" е оправен и всичко е наред.
Тук има два варианта:
Има ли трети вариант различен от тези двата?
Благодарско :D
Един въпрос, малко в страни от темата:
Как можем да се "уредим" да плащаме на Мтел всеки месец :D
[Quote]Автор: Stimer
Тук има два варианта:
Има ли трети вариант различен от тези двата?[/Quote]
3) Никой не го Е*е за теб :D
Един въпрос, малко в страни от темата:
Как можем да се "уредим" да плащаме на Мтел всеки месец :D
[Quote]Автор: Stimer
Тук има два варианта:
Има ли трети вариант различен от тези двата?[/Quote]
3) Никой не го Е*е за теб :D
Малък въпрос - "[i]новите планове[/i]" какво значи? Нали е промоция до 9 октомври?