"М-Тел" обяви цените на iPhone 4
Re:
Просто Глобулската ми карта е в група - ако реша да си взема Айфон от Глобул, трябва да напусна групата, цените за апарати за корпоративни клиенти не са изгодни :( На Вива имам предплатена Гет бонус, устройва ме идеално - а и те нямат планове с неограничен по трафик мобилен интернет.
Така че - остава М-тел като най-добър вариант - сега съм на М-тел сърф & толк, но не на сегашните им условия, а на първоначалните - само с 250 мб интернет, 250 минути до пет номера, 25 смс и 30 минути към всички в М-тел...
Така че - остава М-тел като най-добър вариант - сега съм на М-тел сърф & толк, но не на сегашните им условия, а на първоначалните - само с 250 мб интернет, 250 минути до пет номера, 25 смс и 30 минути към всички в М-тел...
Re:
[Quote]Kakво излиза тогава, за да и е изгодно да си вземеш iPhone от Мтел трябва да имаш и карти на другите оператори.:D [/Quote]
ТОЧНО!!! Поне плана е такъв, както и всички други ментелски планове, че да ти предствят нещо за "говорене с всички", и да те ограничават срещу таксата да не напускаш тяхната мрежа, а всеки разговор "извън", да е платен допълнително (да няма загуби, отвсякъде печалба само).
Да те перефразирам:
"За да ти е изгодно с Мтел, трябва да имаш карти и на другите оператори!" ;)
ТОЧНО!!! Поне плана е такъв, както и всички други ментелски планове, че да ти предствят нещо за "говорене с всички", и да те ограничават срещу таксата да не напускаш тяхната мрежа, а всеки разговор "извън", да е платен допълнително (да няма загуби, отвсякъде печалба само).
Да те перефразирам:
"За да ти е изгодно с Мтел, трябва да имаш карти и на другите оператори!" ;)
Re:
За мен новите тарифи са най-доброто предлагано от М-тел до момента. Аз съм абонат само на М-тел и бих желала да продължа абонамента си към тях, устройва ме идеално тарифния план M-Tel iPhone L. Най-лошото е, че не се предлагат без закупуването на Iphone, защото бих си го взела от Глобул с едногодишен договор, вместо 2-годишния от М-тел.
Чудя се и за варианта да си прехвърля номера на Глобул и да си взема HTC Desire HD или Samsung Galaxy S, защото излизат доста приятни цените с абонаментните им програми.
Чудя се и за варианта да си прехвърля номера на Глобул и да си взема HTC Desire HD или Samsung Galaxy S, защото излизат доста приятни цените с абонаментните им програми.
Re:
А бе хора,кви са тези манипулации с тълкуването на представените за айфона абонаментни планове?Сега говорих с *88 точно за казуса с включените в пакета минути и ми казаха,че вървят разделно съобразно дали са в или извън мрежата на Мтел,чисто и просто отчитането става паралелно.Айде стига сте заблуждавали останалите,проверявайте нещата преди да коментирате.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re:
На сайта им го пише никой не манипулира.Оператора може да ти надрънка всякакви лъжи това го пише черно на бяло:
"Първо се изразходват безплатните минути към всички мрежи в страната, а след това – и безплатните минути в мрежата на М-Тел."
"след това" не звучи като отделно.
"Първо се изразходват безплатните минути към всички мрежи в страната, а след това – и безплатните минути в мрежата на М-Тел."
"след това" не звучи като отделно.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re:
[Quote]За мен новите тарифи са най-доброто предлагано от М-тел до момента. Аз съм абонат само на М-тел и бих желала да продължа абонамента си към тях, устройва ме идеално тарифния план M-Tel iPhone L.[/Quote]
Като по учебник... :D
И каква е идеята? Стискаш се цял месец да имаш "минути към всички" и не говориш, и когато накрая свършат почваш да се чудиш сега как да изговориш (още) 2000 минути към ментел за оставащите няколко дни до зануляването... Чудничко....
А самото избиране на конкретен оператор е обикновено съобразено с това, че хората най-отгоре на указателя Ви са също на него :)
Като по учебник... :D
И каква е идеята? Стискаш се цял месец да имаш "минути към всички" и не говориш, и когато накрая свършат почваш да се чудиш сега как да изговориш (още) 2000 минути към ментел за оставащите няколко дни до зануляването... Чудничко....
А самото избиране на конкретен оператор е обикновено съобразено с това, че хората най-отгоре на указателя Ви са също на него :)
Re:
[Quote]http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_iphone/family/iphone
тук мога да си го купя за 1392 лв абсолютно незаключен директно от Apple с международна гаранция и да си го ползвам където си искам и с който оператор си искам.[/Quote]
Посетих линка и сметнах цената за ифон 4 - 16ГБ по курса на паунда в дир.бг
Резултата е 1150 лв, което обезсмисля покупката от оператор.
тук мога да си го купя за 1392 лв абсолютно незаключен директно от Apple с международна гаранция и да си го ползвам където си искам и с който оператор си искам.[/Quote]
Посетих линка и сметнах цената за ифон 4 - 16ГБ по курса на паунда в дир.бг
Резултата е 1150 лв, което обезсмисля покупката от оператор.
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Re:
[Quote]Посетих линка и сметнах цената за ифон 4 - 16ГБ по курса на паунда в дир.бг
Резултата е 1150 лв, което обезсмисля покупката от оператор.[/Quote]
Да, аз визирах цената за 32ГБ
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Re:
[Quote]Посетих линка и сметнах цената за ифон 4 - 16ГБ по курса на паунда в дир.бг