"М-Тел" обяви цените на iPhone 4
Re:
Не ти се карам, не го приемай лично, но наистина преди да подадеш някаква информация или да обявиш друга за манипулативна, съветвам те наистина да я провериш, така както аз - преди да напиша коментара си. Иди и се увери в БЦ, но аз това го направих още в началото на седмицата, точно когато пускаха новите планове за Айфоун и нещо повече имам го на рекламна брошурка написано черно на бяло, т.е. червено на черно (такъв е цвета на брошурата), а понеже ми се струваше адски абсурдно говорих с управителя на магазина, който потвърди всичко и възкликна с "ами да, така е малко гадно..." ;)
пс: наистина ми се искаше изразходването на минутите да ставаше паралелно, така както ти казваш и наистина в този случай щях да остана само с една карта и щях да съм абонат само на един оператор, но уви... Вълкът кожата си мени, но [B]Ментел[/B]ското мислене си остава закостеняло во веки (no)
пс: наистина ми се искаше изразходването на минутите да ставаше паралелно, така както ти казваш и наистина в този случай щях да остана само с една карта и щях да съм абонат само на един оператор, но уви... Вълкът кожата си мени, но [B]Ментел[/B]ското мислене си остава закостеняло во веки (no)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re:
Дори и на място пак да внимава защото много лъжат.Първо ще се опитат да замажат положението и после да му пробутат договор.
Като подписвах договора с Глобул(по мое желание) веднага се опитаха да ме вържат още.Служителката ми вика
- сега ви се полага безплатен телефон
аз я гледам учудено и викам какъв?
тя ми сочи един от домашните им
казвам и че няма да стане и тя
- еее сега толкова ли сте за 2,45лв(после 5!)
Някоя пенсия веднага щеше да се върже(майка ми вече я излъгаха с договор за 2 години даже не разбра какво е подписала жалко че не бях там :()
Като подписвах договора с Глобул(по мое желание) веднага се опитаха да ме вържат още.Служителката ми вика
- сега ви се полага безплатен телефон
аз я гледам учудено и викам какъв?
тя ми сочи един от домашните им
казвам и че няма да стане и тя
- еее сега толкова ли сте за 2,45лв(после 5!)
Някоя пенсия веднага щеше да се върже(майка ми вече я излъгаха с договор за 2 години даже не разбра какво е подписала жалко че не бях там :()
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re:
ооо да, спор няма, измамната им политика и заблуждаването на клиентите е няколкогодишен факт в магазините на операторите и техните партньори.
Ако човек не задълбае и не се интересува живо за всичко, което му предлагат със сигурност ще бъде измамен. Нищо чудно в магазините сега консултант продавачите да се бият гордо в гърдите и да спестяват "леките" подробности в новия план и да се презентира нещо от сорта: "Само за 34.90лв на месец с M-Tel iPhone L имате 1000минути в мрежата на М-тел и 100 към всички останали мрежи", или както рекламите им гласят сега "Станете абонат на М-тел на половин месечна такса" - разбира се без да се оточнява за какъв период става на въпрос ;)
Ако човек не задълбае и не се интересува живо за всичко, което му предлагат със сигурност ще бъде измамен. Нищо чудно в магазините сега консултант продавачите да се бият гордо в гърдите и да спестяват "леките" подробности в новия план и да се презентира нещо от сорта: "Само за 34.90лв на месец с M-Tel iPhone L имате 1000минути в мрежата на М-тел и 100 към всички останали мрежи", или както рекламите им гласят сега "Станете абонат на М-тел на половин месечна такса" - разбира се без да се оточнява за какъв период става на въпрос ;)
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Re:
А какво ще кажете за цената на минута след изчерпването? При положение, че те си я купуват по 11 ст. Как никой не пожела да коригира тия ~ 30 ст. Супер нагли парчета и безумна летаргия на регулатора по въпроса.
Re:
[Quote]Посетих линка и сметнах цената за ифон 4 - 16ГБ по курса на паунда в дир.бг
Резултата е 1150 лв, което обезсмисля покупката от оператор. [/Quote]
Сигурно трябва да включиш в цената и пари за доставка до тук. Както и да се замислиш къде ще ти обслужат сервизно телефона при евентуален проблем.
Резултата е 1150 лв, което обезсмисля покупката от оператор. [/Quote]
Сигурно трябва да включиш в цената и пари за доставка до тук. Както и да се замислиш къде ще ти обслужат сервизно телефона при евентуален проблем.
Re:
Те тея стотинки са същинската благинка за ментел. Когато си изговориш "минутите към всички" в тяхната мрежа, следва цял месец цакане по "тлъстата тарифа" и реално излиза че си плащаш всички услуги прескъпо, което автоматично обезсмисля високата такса за клиента. Реално същия план би следвало да се продава за 10-15 лева максимум, без измислените 100/200 минути към други оператори, ама така като няма измама и кал в очите някакси изглежда нереален за ментел план, а ;)
Едно е ясно - имат си политика и си я следват. Измамническа такава...
[Quote]Сигурно трябва да включиш в цената и пари за доставка до тук. Както и да се замислиш къде ще ти обслужат сервизно телефона при евентуален проблем.[/Quote]
Че колко пък толкова доставки да ти приберат. За 200-300 грама пакет? Пък развали ли се - наобратно. И пак ще си напред :P
Да не говорим пък за неоправданата месечна такса на плана.
Едно е ясно - имат си политика и си я следват. Измамническа такава...
[Quote]Сигурно трябва да включиш в цената и пари за доставка до тук. Както и да се замислиш къде ще ти обслужат сервизно телефона при евентуален проблем.[/Quote]
Че колко пък толкова доставки да ти приберат. За 200-300 грама пакет? Пък развали ли се - наобратно. И пак ще си напред :P
Да не говорим пък за неоправданата месечна такса на плана.
Re:
[Quote]Едно е ясно - имат си политика и си я следват. Измамническа такава...[/Quote]
Че то има ли такава която да не е "Измамническа" :D
"Вършиш" ли нещо ....., ще си измамен :X ако не от държавата то от някоя подобна фирма (no)
При Мтел е изгодно само ако ги ползваш малко ;)
Че то има ли такава която да не е "Измамническа" :D
"Вършиш" ли нещо ....., ще си измамен :X ако не от държавата то от някоя подобна фирма (no)
При Мтел е изгодно само ако ги ползваш малко ;)