"М-Тел" премахва клаузата за автоматично подновяване на новите договори
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Re:
Така както го пишат излиза, че съществуващ абонат може да се сдобие с договор, в който изрично да пише, че не се подновява автоматично, само ако премине на прима и след това пак премине на договор.
Както и да го гледаме, отново привилегии само за нови абонати, а за съществуващите само по един х*й!!!(angry)(angry)(angry)
Добре че скоро ще се откача ...:):):)
Както и да го гледаме, отново привилегии само за нови абонати, а за съществуващите само по един х*й!!!(angry)(angry)(angry)
Добре че скоро ще се откача ...:):):)
Re:
[Quote]TheTrue:
Kade namesvash BTK glupavo chovecheeee? Te mahnaha avtomatichnoto prepodpisvane. Mtel i Globul sa tuk golemite petna.[/Quote]
[Quote]freezingskull:
Sujalqvam 4e pisha na latineca:
Vse pak imame reakciq, no e kraino zakusnqla i mnogoneefektivna, kakvo stava s starite dogovori? pak 6te gi prepodpisvat avtomati4no. Za tova se podgotvqt zakonovite promeni, da vajat i za starite abonati. Qsno e, 4e trqbva postoqnno da gi natiskame za da uspeem.
http://busylines.wordpress.com/2011/03/29/rollover-2/ [/Quote]
[B]Е стига де ......., като нямате Български буквички не пишете и това СЪЖАЛЯВАМ не помага[/B]
БАН за нарушителите !!!!
Сега по темата
Това е добра новина и мен лично много ме радва.
Ще си подам заявление за прекратяване на срочния договор на Мтел и за напред така да е.Предпочитам "свободата" ;)
На Вива съм отдавна на безсрочен на Профито, нищо че за сега няма алтернатива да го сменям.
То и за напред също може да няма такава, но поне мисълта ......., ще ме крепи ;)
Kade namesvash BTK glupavo chovecheeee? Te mahnaha avtomatichnoto prepodpisvane. Mtel i Globul sa tuk golemite petna.[/Quote]
[Quote]freezingskull:
Sujalqvam 4e pisha na latineca:
Vse pak imame reakciq, no e kraino zakusnqla i mnogoneefektivna, kakvo stava s starite dogovori? pak 6te gi prepodpisvat avtomati4no. Za tova se podgotvqt zakonovite promeni, da vajat i za starite abonati. Qsno e, 4e trqbva postoqnno da gi natiskame za da uspeem.
http://busylines.wordpress.com/2011/03/29/rollover-2/ [/Quote]
[B]Е стига де ......., като нямате Български буквички не пишете и това СЪЖАЛЯВАМ не помага[/B]
БАН за нарушителите !!!!
Сега по темата
Това е добра новина и мен лично много ме радва.
Ще си подам заявление за прекратяване на срочния договор на Мтел и за напред така да е.Предпочитам "свободата" ;)
На Вива съм отдавна на безсрочен на Профито, нищо че за сега няма алтернатива да го сменям.
То и за напред също може да няма такава, но поне мисълта ......., ще ме крепи ;)
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re:
[Quote]Според Майерхофер, въпреки че всички оператори са дали публично съгласие за отпадането на тази клауза от договорите, решението трябва да стане със законова промяна, за да се гарантира равнопоставеност.[/Quote]
Браво, веднъж и той да каже нещо смислено (yes) За съжаление тази законова промяна може да се забави безкрайно.
Браво, веднъж и той да каже нещо смислено (yes) За съжаление тази законова промяна може да се забави безкрайно.
Re:
Хитър ход от страна на МТел. Ще си седите там още една година :P, това значи, че от Виваком няма да се махам догодина, защото услегата им ще бъде качествена още дълго време. Засега нямам проблеми в сметките при тях, но при МТел за съжаление имам.