"М-Тел" пуска фиксиран интернет със скорост до 1Gbps
Re: mtel puska...
Да, има го вече в офисите на М-тел на изплащане е 29,90 за 24м. със сърф xl. Аз ли нещо не съм в час или много са им паднали цените на телефоните? Преди за 700лв можеше да си вземеш един телефон средна хубост, ако искаш нещо от класа на 4S-ката се бъркаш поне за 1000-рка :|
Колега,не мога да разбера бъзикаш ли се с нас или просто толкова си можеш ;) Този план-сърф хл е 55 лв. на месец (woo) Като го умножим по 24 месеца=1320 лв. само такси за плана,без цената на телефона :D А сега си отговори на въпроса защо струва толкова,освен ако не си рекламен трол,разбира се :D
Както и подозирах,ти си рекламен трол :D Прегледах последните ти 10 мнения-възхвала на Мтел и ядливи забележки към Виваком ;) Много сте прозрачни и елементарни :D
[Quote]И на мен ми се случи това - като си платих сметката служителката на Мтел ми предложи новият iPhone 4S на цетна от 29.90 месечно при план Surf&Talk. Доста е изгодно, защото цената е ниска - [u][B]дори без план го предлагат за 699лв![/B] [/u][/Quote]
Хайде подкрепи твърдението си с някой факт? Линк към офертата ще свърши работа, че аз единствено цена 699 лева виждам с план 55 лв/месец.
Хайде подкрепи твърдението си с някой факт? Линк към офертата ще свърши работа, че аз единствено цена 699 лева виждам с план 55 лв/месец.