"М-Тел" пуска фиксиран интернет със скорост до 1Gbps
-
- Регистриран: 18 ное 2011, 14:31
mtel puska...
mod edit/ asenna5
Коментар: изтрит.
Причина: писане на латиница.
Коментар: изтрит.
Причина: писане на латиница.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Re: mtel puska...
Не съм фен на ментел, но трябва да си призная, че е много примамливо това предложение.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Ако беше за целия срок на договора 12/24м. нямаше да има конкуренция.
Викаш ADSL-а е по-добре, или Fiber Net-a до 100 Mbps за 50 лв./мес... хммм, прав си, хубаво, че беше прозорливото ти изказване да ми светнат очите къде е далаверата ;) :D
Клиент съм и на М-Тел и на Вива, приятелката ми има карта и на Глобул, имам мнение и за трите оператора. Ама такива коне с капаци тип "едно си баба знае едно си бае" ме дразнят изключително много. Какъв кусур видя в тоя 1 Gbps не знам, без договор продават само на пазара домати. Постави всички оферти за високоскоростен интернет на едно място и ми кажи има ли по-добра от тази и по-евтина, и ако има тогава плюй. Това, че си бил "опарен" от М-тел не прави интернета по-бавен и договора по дълъг от тези на другите оператори.
Айде със здраве!
Айде със здраве!
[quote]а освен това може безплатно да се ползва Wi-Fi рутер[/quote]
Все едно някой ще ги пита :D Естествено че ще си сложа рутер, все едно е много трудно да си клонраш МАС-а. К'во ми се правят на интересни и го изброяват все едно е нещо ексклузивно само за МтеЛ.
"Само при нас можеш да си пуснеш рутер, ууууу."
Все едно някой ще ги пита :D Естествено че ще си сложа рутер, все едно е много трудно да си клонраш МАС-а. К'во ми се правят на интересни и го изброяват все едно е нещо ексклузивно само за МтеЛ.
"Само при нас можеш да си пуснеш рутер, ууууу."
@agroman12
Или не си разбрал за какво става въпрос или бързаш да пишеш глупости. Провери първо за какво става въпрос и тогава пиши. Самото устройство (ONT) има вграден WIFI рутер и не е нужно да си купуваш ти такъв.
Или не си разбрал за какво става въпрос или бързаш да пишеш глупости. Провери първо за какво става въпрос и тогава пиши. Самото устройство (ONT) има вграден WIFI рутер и не е нужно да си купуваш ти такъв.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
трябва да се видят малките буквички 1во ,да прочетен общите условия тогава говорим :D
"М-Тел" пуска фиксиран интернет със скорост до 1Gbps
Офертата със 100mbps беше за нови клиенти, предполагам, че и тази също е. Браво.
Отлично предложение за отблъскване на досегашните клиенти.
Много ми е интересно, какво прави в цялата работа мегалан, освен за допълнителна реклама?
Отлично предложение за отблъскване на досегашните клиенти.
Много ми е интересно, какво прави в цялата работа мегалан, освен за допълнителна реклама?
Какво се карате четете хубаво пише.;до 1г..:Това е скороста която може да достигне!А дали ще я достигне?Това е като да пусна обява давам заплата до 5000лв да седите на стол.Е колко ще взимате заплата?????