"М-Тел" с нови възможности за рекламния бизнес

Mary13
Регистриран: 01 ное 2011, 14:04

Re: Нови възможности за бизнеса от Мтел

Мнение от Mary13 » 09 мар 2012, 14:11

Онлайн рекламата става все по ефективна и е бъдещото на този бизнес. МТел явно са уловили тенденцията и затова ще я развиват като част от портфолиото на услугите си.

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 09 мар 2012, 16:15

[Quote]Онлайн рекламата става все по ефективна и е бъдещото на този бизнес. МТел явно са уловили тенденцията и затова ще я развиват като част от портфолиото на услугите си.
[/Quote] Пиши от един никнейм де хахах

zet23
Регистриран: 25 авг 2010, 22:33

Мнение от zet23 » 09 мар 2012, 16:56

Пишеш глупости. Иползването на изобилието от различни данни не лошо априори, то даже е в полза на клиента! Позволява да получи точно това, което търси, което го интересува и от което вероятно би имал полза.
Това е същото като да кажеш, че ножът е лошо нещо. Да - с него можеш да убиеш, но можеш и да си намажеш филия с течен шоколад. Въпросът е как се използва.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 09 мар 2012, 19:16

Значи като ми пратиш смс-а ти по добре ще знаеш от мен какво искам аз.То тва като телепатия било значи.
Или си е най обикновено следене на клиента и продаване на лична информация на заинтересуваните „бизнеси” замазано като грижа.
Както викаше един велик актьор:
„да ви пикам на грижите”.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 09 мар 2012, 22:09

Това става публично, обявяват го във водещи медии..- а не като скандала от миналата година в САЩ, например, където се разкри мащабна схема за продажба на лични данни от всички оператори към трети страни.

Линк:
http://btvnews.bg/1826656694-Shtatski_mobilni_operatori_vartyat_targoviya_s_lichni_danni.html

За мен би било интересно услугата да се развие в мащабите, които реализираха компании като Епъл и Гугъл с техните софтуерни продукти. На никой не му е приятно да се ползват личните му данни, но е неизбежно ако искаш да ползваш определени продукти, услуги и т.н. Важното е съответния потребител да е информиран за това. Аз изобщо не страдам от предрасъдъци, че Гугъл знае за всичките ми интереси и местонахождението ми и че подава към мен информация, свързана с това. ..Знам, че е така.

Отговори