Кокончето трябва да го таксуват за рекламка - това с 5-те процента го вмъква ни в клин ни в ръкав 3 пъти, 2 пъти за роуминга наполовина.Да не говорим за другите оптимистични изказвания стил "място за реклама".Кажи кукло поне какво ти дават за това светни малко далаверата че и аз да стана "доволен" потребител ;)
От август не съм получавал никакви хартиени фактури само електронни.
Не съм се отказвал!
"М-Тел" вече издава фактури по график
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Тормозът няма да спре, хващам се на бас!
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
:S http://argumenti-bg.com/5495/m-tel-sklyuchva-dogovori-i-s-martavtsi/
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
:D Случват се такива неща когато човек не си координира смърта с ОПЕРАТОРА ! Като е решила да умира извън срока за подаване на заявления да си носи последствията ( в случая наследника й )
Иначе стига сте се връзвали на договорите. Това е само хартия с мастило. Може да си избършете задниците с него и да го хвърлите. Колкото повече хора направят така, толкова по-недосегаеми ще са [i]"некоректните"[/i] потребители
Иначе стига сте се връзвали на договорите. Това е само хартия с мастило. Може да си избършете задниците с него и да го хвърлите. Колкото повече хора направят така, толкова по-недосегаеми ще са [i]"некоректните"[/i] потребители
Разбрах ,че вчера 11.юни в офиса на М-тел на Бул Витоша всичко е било в стъкла и е имало счупена витрина. Някой знае ли нещо?
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
За съжаление не съм видял, но това им се пада на тези мръшльовци.