"М-Тел" вече предлага добавки към тарифните си планове
"М-Тел" вече предлага добавки към тарифните си планове
А дали като добавиш минути към другите мрежи те ще се ползват по предназначение или по приоритет? Тоест, да не би те да се изразходват първо, дори когато звъниш и на номер от мрежата на М-тел?
От М-тел съм свикнал да очаквам всичко вече...
От М-тел съм свикнал да очаквам всичко вече...
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re:
супер.само дано не са вярни опасенията на колегата по-горе
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
Re:
естествено ,че първо от пакета ще се черпят
Ментел се сетиха да пуснат допълнителни пакети ... :D:D:D
Ментел се сетиха да пуснат допълнителни пакети ... :D:D:D
Re:
ако има клауза "ограничение по скорост след изчерпване на мегабайтите" - да, би било супер.
но май няма.
отделно че това не променя факта че наскоро пак се убедих в най-зле поддържана мобилна мрежа - първенец - ментел.
щом все още ми се налага на места да ползвам конкурент - вивател, значи не е на добре работата... и това говоря за обхват не на някакви екзотични услуги, а говоря за липса на елементарен обхват за провеждане на РАЗГОВОР !
ква файда от интернет мегабайти , след като дори разговор на места е невъзможно да се проведе ?
но май няма.
отделно че това не променя факта че наскоро пак се убедих в най-зле поддържана мобилна мрежа - първенец - ментел.
щом все още ми се налага на места да ползвам конкурент - вивател, значи не е на добре работата... и това говоря за обхват не на някакви екзотични услуги, а говоря за липса на елементарен обхват за провеждане на РАЗГОВОР !
ква файда от интернет мегабайти , след като дори разговор на места е невъзможно да се проведе ?
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re:
всеки оператор има такива места където няма добър сигнал,а конкурентите му имат.това не е критерий за нищо.