“Макс” започна да предлага гласова услуга

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга

Мнение от velnsl » 16 апр 2016, 10:02

Края на тази година щее интерес. Навлиза и макс и вече тройният картел ще дава и дупе за клиенти. Нарушава се статуквото.
Идва нов играч на пазара, а тогава изтичат договорите на офертите, които даваха безкрай минути и много гиги(когато и аз щях да подпиша заради един телефон в момент на мозъчно затъмнение, ама се освестих на време).
Според мен е редно да се покрепи от клиентите, като по този начин се накажат останалите оператори, които ВИ смучат кожиците с кофти условия и скапани оферти толкова години, направиха така, че да получим ЛТЕ след много африкански държави, които смятаме за изостанали. Еспешали първият мобилен оператор.
Спорем мен би би ло редно всеки да си вземе една карта за 5лв поне да го подкрепи.
Идваше времето на следващите прИмоции - 200 минути за 17лв към всички мрежи, ако не беше Макс.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга

Мнение от AVKansazov » 16 апр 2016, 11:01

[Quote]Според мен е редно да се покрепи от клиентите[/Quote]
Ти първо хвани рибата пък тогава слагай тигана на огъня.Чакай да пуснат оферти пък тогава почвай с хвалбите и подкрепите.
[Quote]Спорем мен би би ло редно всеки да си вземе една карта за 5лв поне да го подкрепи. [/Quote]
И като я взема какво да я правя?По-добре да пуснат един смс номер за дарения като ще помагаме :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 16 апр 2016, 11:20

[Quote]когато и аз щях да подпиша заради един телефон в момент на мозъчно затъмнение,[/Quote]
Значи казваш, че всички дето сме подписали (хиляди) сме с мозъчно затъмнение. Интересно твърдение. За мен телефон не съм си взел, но преди 2 години, когато бях с безсрочен договор плащах над 50 лв, като 15 лв. бяха за пакет 1.5ГБ нет... Сега имам хиляди минути и 10ГБ, спрях си супер боба и разкарах втория телефон, като в момента плащам един Net&Call XXL за 30 лв. Ако теб тези планове не те устройват е твоя грижа. В края на 2014 всички опяваха, че две години били много, а ето че след 5 месеца ми изтича договорът. Който може да си направи елементарна сметка ще плаща малко. Който не може, ще чака винаги "нещо по-добро". В края на годината ако предложат същия план със същата цена, но минутите и нета да важат в роуминг пак ще подпиша договор. Поздрави :)

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Мнение от algor » 16 апр 2016, 11:47

[Quote]Спорем мен би би ло редно всеки да си вземе една карта за 5лв поне да го подкрепи. [/Quote]

Г-н Миков, не знаех, че пишете във форума.

Само да ви кажа, че 1917-та година отдавна мина и вече не вдигаме влаковете във въздуха.
Иначе комунизма е нещо много хубаво, ама да е някъде по-далече от нас, ако може.

Поздрави!
Венсеремос!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

velnsl
Регистриран: 30 сеп 2007, 00:08

Re: Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга

Мнение от velnsl » 16 апр 2016, 14:12

Да. Последните 3 комента напълно ми обясняват що е такова положението в страната. Приемам ги като комплимент. А това за Мико Миков ли става дума? :D
Сигурен съм, че бихте закопали и Марешки задето свали цената на горивата с около 25-30 процента в някой градове.
Последните супероферти не мислите ли, че може би са продиктувани точно от престоящото излизане на пазара на този оператор?

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Re: Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга

Мнение от AVKansazov » 16 апр 2016, 15:08

И какво не ти хареса в коментарите?
Нали си голям противник на договорите, какво си мислиш, че макса ще ти дават ей така заради милите ти очи без никакви ангажименти от теб?
И като изкарат някакви оферти и възможности тогава пак ще говориш.Защото засега само приказките им са големи(и шмекеруването).Досега историята показва това - вече трябваше да са направили роуминга с мтел, не тръгна мтела нещо се отдръпна защо ли(само не ми вади приказките че се уплашили и им правят мръсно), въртят номера с плащането на лицензите и таксите(по-точно с тяхното неплащане), правят опити за далавери с честотите(да били до голям оператор че да делели) и т.н.Сега ги изкарваш революционери които да спонсорираме ей така заради идеята че нещо ще направят.
Мислиш че си идеалист но всъщност си обикновен наивник.
Не забърквай Марешки тука и какви супер оферти има че нещо не ги виждам освен стандартните сезонни зарибявки съобразени с развитието на пазара и конкуренцията помежду им.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга

Мнение от Вито » 16 апр 2016, 15:50

Какво положение ти обясняват последните коментари?! Викаш да си плащах още над 50 лв. за 500 минути и 1.5ГБ? Я по-сериозно моля, без глупости. Чакай си макса да пусне оферти по 5 лева, успех.

vivafenklub
Регистриран: 05 апр 2016, 10:15

Re: Re: Re: Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга

Мнение от vivafenklub » 16 апр 2016, 16:50

[Quote]Я по-сериозно моля, без глупости. [/Quote] Добре дай по-сериозно, мисля че клиентите трябва да се концентрират върху това да разписват договор който напълно задоволява потребностите им и след изтичане при преминаване в режим безсрочен да запазва условията при които е подписан. Аз така съм си организирал нещата че само услугите които използвам от Макс са с двугодишен договор който не запазва условията но се надявам че това ще се промени скоро. Всички останали услуги които използвам нямат шанс да бъдат преподписани.

Потребителски аватар
Вито

Re: Re: Re: Re: Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга

Мнение от Вито » 16 апр 2016, 19:05

План намален от 100 лв. на 30 лв. няма как да ти го дадат без договор.

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга

Мнение от zaboraboy » 16 апр 2016, 19:33

Всички постове днес май са извън темата,последно,някой друг засякъл ли е такава мрежа в Ямбол или някъде другаде? Може да е някаква софтуерна шега на телефона.

Отговори