“Макс” започна да предлага гласова услуга
“Макс” започна да предлага гласова услуга
Айде започнаха,да видим къде има покритие и къде няма,дали роумнинга с м-тел е факт
Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга
Тази услуга няма нищо общо с роуминга, даже напротив - за мен пускането й е индикатор, че (скоро) няма да има роуминг. Дано греша, защото без покритие, и ако няма пуш, въобще не е алтернатива и няма как да се мине с 1 сим карта само от Макс.
Приложението за разговори го има в гугъл плей и App Store
Притежателите на Lumia да вървят по дяволите (whistle)
Притежателите на Lumia да вървят по дяволите (whistle)
Роумингът с Мтел вероятно ще заработи в началото на следващата година и ще поддържа глас и данни.
Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга
Който ползва услугата voicer има ли пренасочване на разговор?
Иначе който търси далаверата - за 5лв. никой друг не предлага 1 GB валидни за дълъг период, в случая 70дни,след изразходването им скоростта е достатъчна и за войп,радио... И е без договор. А относно качество и проблеми с мрежата им аз съм групата която няма такива. Има потребители които пишат на базата на догатки и предположения.
След това си вземате нов пакет.
Иначе който търси далаверата - за 5лв. никой друг не предлага 1 GB валидни за дълъг период, в случая 70дни,след изразходването им скоростта е достатъчна и за войп,радио... И е без договор. А относно качество и проблеми с мрежата им аз съм групата която няма такива. Има потребители които пишат на базата на догатки и предположения.
След това си вземате нов пакет.
-
- Регистриран: 16 сеп 2015, 08:24
Re: Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга
Страотна усуга, класическа пищялка с GPS дудук. Хубавото е до тук а сметката на Макс.
При скиниране на мрежи във Ямбол.ми излиза това,maxtelecom 2G и maxtelecom 4G.
Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга
В Стара Загора няма такава.
-
- Регистриран: 05 апр 2016, 10:15
Re: Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга
Никъде няма такава мрежа, просто спам.