Mega LOOP Summer осигурява 1000 SMS и мобилен интернет
Re: Mega LOOP Summer осигурява 1000 SMS и мобилен интернет
Аз съм на споменатия тарифен план (S&T), клъцват ме на 128к след редуцирането, но реално в поне половината случаи ползвам около 200к-230k. Често обаче превключвам на 2.75G, защото въпреки по-големия пинг скоростта почти неизменно е над 200к, а през 3G пинга може да е по-малък, но скоростта е променлива и както казах в половината случаи съм на около 200к, в другата около 100к. EDGЕ е стабилен, забележки нямам. Поне ако трябва да се вярва на спиид теста.
(woo)(woo)(woo)(woo)
браво бе м-тел разбиха всички с тва :)
браво бе м-тел разбиха всички с тва :)
[Quote]Сигурно са имали предвид, че рязането на скоростта е единствено през 3G кънекция, през 2.75G (EDGE) редуциране на скоростта няма.[/Quote]Това е чудесна новина, след отчайващото ограничаване на 64 kbps. Хубаво е, че все пак вземат някои хубави практики от Вива (yes)
Лошото е, че настоящите абонати на плана остават с пръст в устата (angry). Няма интернет, ако не се преподпише...
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Кой ще подпише договор за тарифен план с 30 минути и 29ст/мин след изчерпването (дори и в собствената мрежа). Особено при наличието на BOB, Vivacom Call-Yo, Vivacom Free и т.н.. Не мисля, че някакви 150 МБ трафик ще оправят положението. Ако продължават така, едва ли ще остане още някой на Loop :D
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
На нас може да не ни стигат национални, но Loop хората държат да имат интеренет, смс-и и много минути към Loop зоната. Този план е ЕДИНСТВЕНИЯТ на М-тел, който предлага 1000 смс-а за 9,90. Ако искаш 1000 смс-а трябва да се абонираш за SNT за 50 лв месечна такса..
Така, че много добър план. Браво.
Така, че много добър план. Браво.
Нима има някой,който пише 33 СМС всеки ден ?Не вярвам,при наличието на толкова приложения с чат!
Иначе плана не е лош,но едва ли има абонат,който да успее да се вмести в 9.90 лв. и да не се е ограничавал.
Иначе плана не е лош,но едва ли има абонат,който да успее да се вмести в 9.90 лв. и да не се е ограничавал.
До 31.08.12 е офертата - говорено с *88
:)
:)
[quote]хората държат да имат интеренет[/quote]
На 64 кб/с имане ли му казваш?(whistle)
На 64 кб/с имане ли му казваш?(whistle)
Другите планове не предлагат 2000 минути към луп зоната и семейство и приятели плюс нет. За мен лично това е перфектният план. А за какво са ги сложили тези смс-и, едва ли и от мтел знаят. Едва ли някой ще използва и 5% от тях, въпреки че като хората знаят, че са им безплатни, нарочно ще пишат една идея повече. :)