Mega LOOP Summer осигурява 1000 SMS и мобилен интернет
Re: Mega LOOP Summer осигурява 1000 SMS и мобилен интернет
Супер е тарифата, радвам се, пак да кажа ! Като БЪЛГАРИН съм много щастлив, че българите са доволни :) Моля ви, никой не съм оплювал, да е ясно :) (beer)
Аз пък забелязвам, че 90% от темите свързани с оператори са за М-Тел! Лично мое мнение е, че това е скрита реклама и троловете, както ги наричаш са нормални потребители на, които им е писнало от това. Само това четем, колко са велики М-Тел и ако некой каже нещо хубаво за другите два веднага се превръща в рекламен бот!
По темата: самия план не е лош за хора, които обичат чата, на Глобул имах до преди да преподпиша 1500смс, които си бяха пълна безмислица за мен, защото ако имам да кажа нещо, ще се обадя и ще се рабера с човека! Някой беше казал, че така се сваляли младежите със смс-си, :D а не е ли по добре да звъннеш на мацката и да и обясниш за какво става въпрос :D или просто те е срам и е по лесно с чат, хахахаха.:D
По темата: самия план не е лош за хора, които обичат чата, на Глобул имах до преди да преподпиша 1500смс, които си бяха пълна безмислица за мен, защото ако имам да кажа нещо, ще се обадя и ще се рабера с човека! Някой беше казал, че така се сваляли младежите със смс-си, :D а не е ли по добре да звъннеш на мацката и да и обясниш за какво става въпрос :D или просто те е срам и е по лесно с чат, хахахаха.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Мен по тая логика ме нарочиха така - ами аз просто ползвам МТЕЛ, или ментел, както го наричате - това е - чисто и просто ме вълнуват поради тази причина.Иначе Вивавата също са добри за мен, от Глобул просто нямам никакви впечатления, за да коментирам нещо по въпроса. Сори за спама - още съм засргнат болно на тема "трол"(whistle) Пък и какъв е тоя трол платен, дето си пише неделя от плажа - не знам :D
Да си призная честно сега прочетох информацията за тоя план и мога с ръка на сърцето да призная, че ако наистина срещу 9.90 ти дават 2000мин в М-Тел /LOOP и 5-номера към други от М-Тел и 30 мин към другите мрежи, както и 150мб нет е направо жестоко. Наистина е яка оферта за младежите за десет кинти направо без пари!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Еми, якичко си е - БОБ може и да не вадят оферти, но ето виждате - лууп са обадили нещо свежо :) (yes)
-
- Регистриран: 07 фев 2011, 15:16
Ако повечето ти приятели са лупъри не виждам причина поради която да се откажеш.
Разни хора - разни интереси, разни виждания за нещата :) със сигурност си има причина човека ;)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Тъй като бях баннат(така и не ми обясниха защо), не можах да се изкажа по темата, та затова сега го правя.
Офертата е добра за една група хора, но не за всички. Тук някои са много прави, че е хубаво и LOOP да пусне план тип "Селект". Но въпреки това аз също съм Луупър и долу горе познавам навиците на абонатите им. Повечето абонати на Loop са хора, които говорят предимно в по-тесен кръг(гаджето, приятели, мама, тате, баба, дядо и т.н) Предпочитат да имат 2000 мин. към 5 номера, отколкото 200 към всички мрежи. ;)
Офертата е добра за една група хора, но не за всички. Тук някои са много прави, че е хубаво и LOOP да пусне план тип "Селект". Но въпреки това аз също съм Луупър и долу горе познавам навиците на абонатите им. Повечето абонати на Loop са хора, които говорят предимно в по-тесен кръг(гаджето, приятели, мама, тате, баба, дядо и т.н) Предпочитат да имат 2000 мин. към 5 номера, отколкото 200 към всички мрежи. ;)
[Quote] Повечето абонати на Loop са хора, които говорят предимно [B]в по-тесен кръг[/B](гаджето, приятели, мама, тате, баба, дядо и т.н)[/Quote]:D:D
Абе с една дума ограничени хора:D:D:D:D
Абе с една дума ограничени хора:D:D:D:D
Не съм много сигурен. Според мен всеки иска да говори с всеки и затова безплатните към останалите са добра оферта, особено след като има доста пренос на номера.